Skip Navigation Links
 
 

 

Onze filosofie en uw voordelen

Horecamaxx biedt een innovatief en informatief platform voor de horeca professional.

Dit platform is naast de mogelijkheid tot online bestellen ook een kennisnetwerk waarbij een samenwerkingsverband met producenten en leveranciers is opgezet om de markt grenzeloos te kunnen informeren over producten en diensten.

Zeer interessante prijzen
Graag maken wij met u een afspraak om uw inkopen door te nemen en wij zullen u aan tonen dat u voordeel kunt behalen door uw inkoop bij Horecamaxx onder te brengen.

Alle leveranciers onder één dak
Horecamaxx presenteert haar leveranciers op een overzichtelijke manier op de website.
Horecamaxx heeft ook met diverse dienstverlenende bedrijven een samenwerking. Hierdoor kunnen wij een totaal pakket aan producten en diensten aanbieden.

Één aanspreekpunt

Doordat wij met diverse leveranciers afspraken hebben gemaakt kunt u bij ons terecht voor al uw wensen. Hierdoor bespaart u uzelf veel tijd en moeite om de juiste keuze te maken.

Bron aan inspiratie
De website van Horecamaxx biedt een bron aan informatie. Deze informatie komt tot stand in samenwerking met de bedrijven waarmee wij samenwerken.

Gemak bij selecteren van leveranciers
Doordat wij op onze website al onze partners voor u duidelijk uiteengezet hebben hoeft u zelf niet lang toe zoeken naar de voor u passende leverancier.

Bestelgemak
Op de website van Horecamaxx treft u producten aan die wij u graag onder de aandacht brengen. Hierbij moet u onder andere denken aan scherpe acties, producten die nieuw in het assortiment zijn en producten van toepassing op bepaalde seizoenen of feestdagen. Deze producten kunt u direct toevoegen aan een winkelwagen alvorens u uw definitieve besteling gaat plaatsen.

 

 Copyright - Algemene voorwaarden