Blue Band – Unilever
(http://www.unileverfoodsolutions.nl)
Koelvers
Room is een belangrijk product in de professionele keuken. Het geeft een gerecht een volle, rijke smaak en de juiste textuur. Door de brede toepassing van room in de professionele keuken, is functionaliteit cruciaal. U moet blind op de producten kunnen vertrouwen. Blue Band Professioneel biedt een range van vier producten, die bestaan uit een combinatie van melk en plantaardig vet. De producten zijn een uitstekend en prijstechnisch interessant alternatief voor traditionele roomproducten.Classique Gezoet

Blue Band Professioneel Classique Gezoet bevat reeds suiker en is daardoor gebruiksklaar. Het product onderscheidt zich door haar stabiliteit na opkloppen. Ongekoeld behoudt het product na opkloppen twee uur stand, gekoeld langer. Hierdoor is het een perfecte basis voor mousses, desserts en patisserie. Door het hoge, constante opklopvolume betekent het gebruik van Blue Band Professioneel Classique Gezoet tevens een besparing op uw inkoop.

 

Bestellen per tray van 12 x 1 liter:

134157 € 36,75/stuk 


Classique Ongezoet

Blue Band Professioneel Classique Ongezoet (33% vet) is een product op basis van melk en plantaardig vet.

Het bevat de kenmerken van de ‘Blue Band Professioneel Classique Gezoet’ variant en is tevens te gebruiken als slagroom ongezoet.

 

Bereiding

Blue Band Professioneel Classique Ongezoet werkt kostenbesparend. Voeg 2 dl melk of suikerwater per liter toe, de kwaliteit zal behouden blijven. Het opgeklopte product blijft ongekoeld 2 uur stabiel, gekoeld langer.

Zowel Blue Band Professioneel Classique Ongezoet als alle toegevoegde ingrediënten moeten koud zijn.

Blue Band Professioneel Classique Ongezoet is direct opklopbaar. Toevoegingen als water, vruchtensappen, melk, yoghurt en likeur kunt u gelijk mee kloppen. Dosering: 200 gram voor rozetten en tot 400 gram voor mousses per liter Blue Band Professioneel Classique Ongezoet.

Blue Band Professioneel Classique Ongezoet is uitstekend te gebruiken in warme toepassingen. Het product heeft een snelle binding en geeft een hoog rendement bij inkoken.

 

Bestellen per tray van 12 x 1 liter:

134158 € 36,10/stuk 


Cuisine

Blue Band Professioneel Cuisine (15% vet) is een product op basis van melk en plantaardig vet en te gebruiken als kookroom.

Bereiding

Stabiel in warme toepassingen en in bereidingen met een hoge zuurgraad. Schift niet. Kan direct uit de verpakking aan een warm gerecht worden toegevoegd. Ook stabiel in bereidingen met zure ingrediënten zoals citroensap, tomaten en alcohol.

Geschikt voor verwarmen en terugkoelen, zowel in combisteamer als in chill-blaster. Schift niet bij regeneren.

 

Bestellen per tray van 12 x 1 liter:

134155 € 30,95/stuk 


Fraiche

Blue Band Professioneel Fraiche heeft een fris-zure smaak en is geschikt voor zowel koude als warme bereidingen. Het product onderscheidt zich van traditionele creme fraiche op stabiliteit bij verhitting. Het product geeft een mooie, gladde binding zonder risico op schiften. Daarnaast is het een ideale basis voor romige dressings.

 

Bestellen per tray van 8 x 1 liter:

134161 € 37,80/stuk 


Margarine

Over de kwaliteit van het bekendste margarinemerk kunnen we kort zijn: zonder meer goed. Kortom: vertrouwde kwaliteit, in grootverbruikstaven.

 

Bestellen per doos van 4 x 2,5 kg:

25020 € 23,20/stuk 


>> Meer informatie over Blue Band:

Blue Band is een product van Unilever Foodsolutions

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden