Ruijter, De
(http://www.heinzfoodservice.nl/nl/deruyter.php)
DKW
Al bijna 150 jaar (sinds 1860!) staat Koninklijke de Ruijter garant voor een zeer breed aanbod in zoet broodbeleg van uitstekende kwaliteit. Van chocoladevlokken tot jam en van vruchtenhagel tot pindakaas: voor uw volledige assortiment zoet broodbeleg kunt u bij De Ruijter terecht.Door ons complete assortiment bieden wij u de kans op een nette en rustige manier uw zoet broodbeleg aan te bieden aan uw klanten. Niet voor niets zijn onze displays een vertrouwd gezicht bij het ontbijt- en lunchbuffet in hotels en catering.


Het ontbijtboek van De Ruijter

De Ruijter bestaat 150 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een broodversierder met een compleet assortiment. Binnen de hotellerie wordt het belang van het ontbijt steeds meer erkend. Het ontbijt is immers veelal het enige en tevens de laatste maaltijd die een gast in het hotel nuttigt. Een indruk die blijft hangen.

De Ruijter kijkt voortdurend naar de ontwikkelingen in de wereld van het ontbijt en wil dit graag delen door middel van een visueel trendboek. Zoet broodbeleg is een onmisbaar onderdeel van het ontbijt, maar in dit boek wordt het hele ontbijt belicht. F&B Managers kunnen dit boek gebruiken om met een frisse blik naar de mogelijkheden van het ontbijt te kijken!

Nieuwsgierig? Neem contact op met uw Rayon Manager of bel met Heinz Foodservice (0800 - 366 36 275) en ontvang gratis het ontbijtboek bij uw bestelling.

Displays

U kunt de De Ruijter tweelaags display gratis ontvangen bij een bestelling van minimaal zeven dozen, waarvan minimaal twee dozen jam.
De drielaags display ontvangt u gratis bij een bestelling van minimaal negen dozen uit ons broodbeleg assortiment, waarvan minimaal drie dozen jam.

Neem voor bestellingen contact op met uw Rayon Manager of Heinz Foodservice (0800 - 366 36 275).

De Ruijter, nu nóg meer de complete broodversierder.


Kleintjes strooibaar

Kleintjes strooibaar zijn handige kleine portieverpakkingen voor één boterham met 15 gram of 20 gram inhoud. Deze kleintjes zijn de bekende hagelslag, vlokken en fruithagel, speciaal verpakt in een voor foodservice geschikte verpakking. De kleintjes kunnen per soort worden besteld, waarbij er 80 of 120 doosjes in één doos zitten.


 

Kleintjes jam

In het assortiment heerlijke jams van De Ruijter ziten 25 grams potjes en 15 gram cups. Naast de reguliere jams zijn ook jams beschikbaar met 0% suiker toegevoegd.

 

 


Kleintjes smeerbaar

Het assortiment smeerbare producten in 15 grams cups bestaat uit chocoladepasta, hazelnootpasta, honing, pindakaas en appelstroop.

 

 


                  


Heinz Foodservice Nederland
Kantorenpark De Breul
Arnhemse Bovenweg 160-178, 3708 AH Zeist
Postbus 217, 3700 AE Zeist
T. +31 (0)800 – 366 36 275

 

 

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden