Holland Herstel Groep / Ureco B.V.
(http://www.ureco.nl/)
Apparatuur, Diensten
Holland Herstel Groep / Ureco B.V. staat voor een deskundige en betrouwbare dienstverlening na calamiteiten. Daarnaast zijn wij ook uw professionele partner voor specialistische reinigingklussen zoals het ontruimen en ontsmetten van woningen, industriële reinigingsklussen en het verwijderen van graffiti.Door onze dienstverlening zijn wij in staat om een complete oplossing te bieden na calamiteiten. Van eerste noodhulp tot en met bouwkundig herstel, wij regelen het allemaal en zijn hiervoor 24/7 bereikbaar. Dit alles maakt van ons een deskundige en betrouwbare partner voor het oplossen van alle schades die zijn ontstaan door brand, storm, inbraak of wateroverlast. Hierbij hebben wij maar één doel voor ogen: namelijk tevreden opdrachtgevers en gedupeerden die zo snel mogelijk verder kunnen gaan met hun dagelijks leven of bedrijfsvoering.

Holland Herstel Groep / Ureco B.V. staat voor een deskundige en betrouwbare dienstverlening na calamiteiten. Daarnaast zijn wij ook uw professionele partner voor specialistische reinigingklussen zoals het ontruimen en ontsmetten van woningen, industriële reinigingsklussen en het verwijderen van graffiti.

Holland Herstel Groep / Ureco B.V. werkt in Nederland onder de namen Holland Herstel Groep en Ureco. Dit doen we sinds 1994 toen met twee man personeel gestart werd met Ureco. Holland Herstel Groep kwam hier in 1996 bij. Tegenwoordig wordt onder de naam van Holland Herstel Groep alle werkzaamheden gedaan met betrekking tot dienstverlening na calamiteiten en specialistische reiniging. Onder die van Ureco wordt alles gedaan op het gebied van asbestsanering en sloop. Sinds 2005 is het bedrijf overgenomen door het Rentokil concern waarna het vanaf 2007 onderdeel is van Rentokil Hygiene, één van de drie divisies van Rentokil Initial in Nederland.

Na een calamiteit zorgen wij ervoor dat alle schade hersteld wordt. Wij voeren de eerste noodhulp uit, net als de reiniging en de reconditionering van de inboedel en het gebouw. Ook regelen wij het bouwkundig herstel.

Mocht er asbest vrijkomen bij een calamiteit dan zorgen wij ervoor dat dit gesaneerd wordt. Veiligheid staat hierbij centraal en er wordt gewerkt volgens alle wettelijke regels die gelden op dit gebied. Wij zijn een gecertificeerd asbestverwijderdingsbedrijf (SC 530).

Wij voeren ook regelmatig specialistische reinigingsklussen uit zoals het ontruimen en ontsmetten van woningen en het reinigen van vloeren, industriële installaties en nog veel meer. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat alles weer perfect schoon wordt.

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden