Zwanenburg, Van
(http://www.vanzwanenburg.nl/)
Apparatuur, Interieur & Exterieur, Non-Food
Van Zwanenburg biedt foodprofessionals complete en slagvaardige invulling van hun specifieke wensen op het gebied van Ontwerp & Inrichting, Supplies plus Reparatie & Onderhoud. De wereld van foodservice vraagt om een integere partij, die kostenefficiënte oplossing biedt en u helpt met zowel het optimaal bedienen als het verleiden van de gasten van morgen.Historie
Salamon van Zwanenburg begon in 1845 als vergulder in Breda. Hij legde hiermee het fundament voor een organisatie die vandaag de dag uit drie onderdelen bestaat. Samen opererend vanuit ons kantoor in Capelle a/d IJssel werken de drie bedrijfsonderdelen volledig zelfstandig, vanzelfsprekend is er in een groot aantal gevallen sprake van een perfecte samenwerking.

Alle drie de onderdelen zijn werkzaam in dezelfde branche. Voor ons geldt dat perfecte service en kwaliteit voorop staat.

Van Zwanenburg Handelmij BV
Verzorgt de leverantie van koffiezet- en bereidingsapparatuur, hotelporselein, glasserviezen, tafel- en serveergerei inclusief alle toebehoren en hulpmiddelen. Wij houden voorraden aan en leveren snel en adequaat. Tevens zijn wij de bedenkers van het “pakketleverantie-systeem”, wat o.a. minimale voorraadniveau bij onze klanten als doel heeft. Verder zijn wij te allen tijde bereid om u als klant te adviseren en met u mee te denken over specifieke wensen.

Van Zwanenburg Projecten BV
Beschikt over een goed opererende ontwerp- en tekenafdeling, die uitstekend in staat is een keukenproject vanaf de aanvangsfase tot het in bedrijf stellen te begeleiden. Diverse cateringinstallaties die qua capaciteiten maatvoering zijn afgestemd op de meest doelmatige bedrijfsvoering hebben wij gerealiseerd. Wij verzorgen zowel complete installaties als deelopdrachten hiervan. Ook voor alleen een ontwerpadvies kunt u bij ons terecht. Attente after-sales-service completeert ons dienstbetoon.

Neo Metaal BV
Een team van zeer hoog gekwalificeerde monteurs verricht service, onderhoud en reparaties aan groot keukenapparatuur. Onze flexibele service-teams staan zeven dagen per week, dag en nacht paraat om technische mankementen binnen de kortste keren te verhelpen. Ook installeren wij complete grootkeuken- en koffiezetapparatuur.


UniQue Fine China: uw porselein is geld waard en biedt hulp!

Tot 1 september hebben wij een actie lopen met ons UniQue Fine China servies.

Hierbij verlenen wij een introductiekoritng van 25% en mocht de klant servies bij ons in willen leveren, betalen wij hier een premie voor. Het ingeleverde servies gaar naar humanitaire projecten in Afrika.


Van Zwanenburg wint koks innovatie prijs.

De Koks! Innovatie trofee is een jaarlijks uitgereikte prijs voor de meest vernieuwende producten op het gebied van food, horeca en hospitality. De prijs wordt toegekend door een deskundige vakjury en is een initiatief van vakblad Koks!, het Kokskwartet en de VHVG (vereniging voor food & hospitality management).

In de categorie Concept & Management is het Multicenti buffet van Zwanenburg uitgeroepen tot winnaar. Deze toepassing zorgt ervoor dat u eten en drinken optimaal kunt presenteren. Waar dan ook. Het modulair opgebouwde systeem past binnen alle ruimtes en kent geen beperkingen. Het juryrapport meldt: “Efficiënt en duurzaam. Een mooi concept dat veel mogelijkheden biedt.”

Voor alle informatie over dit mooie concept klik hier.


Van Zwanenburg is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van o.a. milieu en zet zich actief in om de invloed van haar activiteiten op het milieu tot een minimum te beperken.

Lees meer hierover in deze PDF:

 


Hotelporselein

 

Glaswerk

Bestek


Van Zwanenburg
Rivium 3de straat 7
2909 LH Capelle aan den IJssel

Postbus 644
2900 AP Capelle aan den IJssel

Telefoon +31-(0)10- 288 57 77
Fax +31-(0)10- 288 57 70

E-mail: verkoop@vanzwanenburg.nl

 


 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden