2Food
(http://www.2food.nl)
Drank - Non-Alcohol
Kwalitatief hoogwaardige sappen en frisdranken die op een maatschappelijk verantwoorde manier zijn vervaardigd.Wij handelen met oog voor normen en waarden middels onze interne gedragsregels, maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Wij proberen onze uiterste best te doen volgens de 3 peilers van MVO te ondernemen. Het vinden van de juiste balans van economische prestaties (Profit) met respect voor mens (People) binnen de ecologische randvoorwaarden (Planet). Wij proberen activiteiten aan te moedigen die verder gaan dan waartoe de wet ons verplicht.


 

Het unieke dorstlessende drankje zonder alcohol dat goed is voor lichaam en geest

BIONADE is wereldwijd het eerste drankje zonder alcohol, dat wordt geproduceerd op zuiver biologische basis. Het wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten van zeer goede kwaliteit.

BIONADE wordt geproduceerd door een voormalig plaatselijke Duitse bierbrouwer. Eind jaren 80 had de kleine brouwerij grote financiële problemen en was zo goed als failliet. Er was een persoon die de hoop niet opgaf, de brouwmeester Dieter Leipold. Hij had de droom om een limonade te maken van natuurlijke grondstoffen, zonder chemische toevoegingen. Na 8 lange jaren van experimenteren heeft hij het juiste recept gevonden.

BIONADE bevat Calcium en Magnesium en natuurlijke toevoegingen van vruchten en kruiden. Calcium is nodig voor de opbouw en het onderhoud van de botten en het gebit. Verder is calcium belangrijk bij de werking van zenuwen en spieren. Magnesium gaat lusteloosheid en vermoeidheid tegen.

BIONADE werkt verkwikkend en verfrist op natuurlijke basis. Het is kruidig en fruitig. Met de volle smaak van vlierbessen, lychee, kruiden of gember-sinaasappel.

Puur of met ijs een heerlijke dorstlessende ervaring!


 

Productinformatie:

 • MySmoothie = 100% puur fruit.
 • 0% Toevoegingen, 0% bewaarmiddelen, 0% toegevoegde suikers en vrij van zuivel, tarwe, GMO. gluten, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en toegevoegd water.
 • MySmoothie is een echte Zweed - Gezond Sportief en Beeldschoon.
 • Een 250ml mySmoothie = je dagelijkse portie fruit.
 • Dankzij onze aseptische verpakking en vulprocessen, heeft MySmoothie een verkoop levensduur tot 12 maanden.
 • De verpakking is makkelijk vast te pakken en heeft een telescopisch rietje om te prikken en een treklip om het drankje te schenken.
 • Gecertificeerd met stempel van de Britisch Vegetarian Association en milieu vriendelijk verpakt.

Gezondheidstrends:

 • De Nederlandse koolzuurvrije drankjes markt is groeiende met +50% per jaar.
 • Koolzuurhoudende drankjes markt is aan het stagneren.
 • Stijgende consumentengezonheid bewustheid
 • Vervangingen voor alcohol zijn stijgend in vraag
 • Progressieve verbanning in scholen van koolzuurhoudende drankjes en drankjes vol met suiker en extra toevoegingen.
 • Overheid gesponsorde gezondheid programma’s voor gezond drinken en eten.


 

Vitamin Well's dranken zijn gezonde dorstlessers met een groot aantal verschillende vitaminen, mineralen en andere stoffen die goed zijn voor het lichaam.

Elke variant heeft een andere functie om de verschillende gebieden van het l ichaam te bereiken. Het is wetenschappelijk ontwikkeld in het gerenommeerde ziekenhuis Karolinska door Stefan Arver PhD, een ervaren dokter.

 


Schampaqua

Schampaqua is een non-alcoholische drank, dat van een edele wijnstok wordt gemaakt. Het heeft een rijke textuur, een onopvallende zuurheid, en een verleidelijke geur. Schampaqua bevat het aroma van verse boter, vanille en een vleugje noot.
Verkrijgbaar in dozen van 6 flessen a 750 ml en in tray’s van 24 flesjes a 200 ml.

Deze non-alcoholische champagne is het best geserveerd op een temperatuur van 6-8 graden Celsius (43-47 graden Fahrenheit) en is perfect as aperitief te nuttigen. De Schampaqua komt goed tot zijn recht bij zeevruchten, een dessert of gewoon als een aangename drank onder vrienden.

Direct bestellen:
Schampaqua alc.vrij champagne doos à 6 flessen:

31547 € 26,92/stuk 


2Food B.V.
Steenhoffstraat 5
3764 BH  Soest
T. +31 (0) 35 - 609 09 90
F. +31 (0) 35 - 609 09 88
E. info@2food.nl

Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden