AVEX
(http://www.avex.nl/)
Apparatuur, Beeld & Geluid, Diensten, Events, Interieur & Exterieur
AVEX is gespecialiseerd in het bieden van betrouwbare oplossingen op het gebied van audiovisuele communicatie. Als audiovisueel specialist staat AVEX al meer dan 20 jaar voor deskundigheid en betrouwbaarheid. Hiermee heeft AVEX sinds de oprichting dan ook een indrukwekkende klantenkring opgebouwd. Een klantenkring die zich uitstrekt van regionale en landelijke overheden tot onderwijsinstellingen en ziekenhuizen. Van gerenommeerde multinationale ondernemingen tot tal van grote namen in de zakelijke en financiële dienstverlening.Verder staat AVEX voor kwaliteit en service van materiaal en mensen. Als het gaat om materiaal is AVEX onafhankelijk dealer van vrijwel alle A-merken. Zodoende zijn wij in staat altijd de juiste producten te kiezen voor elke specifieke audiovisuele toepassing. Streven naar kwaliteit betekent ook het voortdurend investeren in trainingen en opleidingen van medewerkers. Dit heeft mede tot gevolg dat in elke situatie de beste adviezen op audiovisueel gebied kunnen worden gegeven, en daarmee een toegevoegde waarde aan de klant.

Audiovisuele systemen voor de hospitality branche
Binnen de hospitality wereld speelt sfeer een belangrijke rol. Beeld en geluid hebben een sterke invloed op de sfeerervaring. Daarnaast is beeld en geluid ook essentieel bij de vele presentaties die in de hospitality branche plaatsvinden. Niets is vervelender dan een spreker die niet te verstaan is of een presentatie die niet te lezen of te volgen is. Daarom levert AVEX hoogwaardige en zeer betrouwbare audiovisuele oplossingen. Zo kan men erop vertrouwen dat de apparatuur ten allen tijde goed werkt. Voor de hospitality branche leveren wij onder andere de volgende systemen:

Complete presentatiesystemen – Eenvoudige bediening m.b.v. besturingssystemen - Regiekamers – SENTIDO zaalinformatiesysteem – Interactief stemsysteem – Bezoekersinformatie systeem – Omroep- en ontruimingssysteem – Videoconferentiesysteem – Speciale voorzieningen voor slechthorende

Wilt u graag meer informatie over de beschikbare systemen voor uw organisatie neem dan  telefonisch contact op via telefoonnummer 0346-259259 of u kunt een mail sturen naar verkoop@avex.nl. Kijk ook op www.avex.nl.

Audiovisuele ondersteuning van evenementen
Beeld, geluid en licht zijn zeer bepalend voor het succes van uw zakelijk of feestelijk evenement. De professionals van AVEX Verhuur verzorgen alle benodigde audiovisuele faciliteiten voor evenementen van een tijdelijke karakter.
Bij de organisatie van een evenement komt veel kijken. Het is dan mooi als u de zorg over presentatie en techniek uit handen kunt geven. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij samen met u bepalen met welke audiovisuele middelen u de boodschap het beste kunt overbrengen.
Voor ieder soort bijeenkomst kunnen we een passende oplossing bieden die uw doelstellingen ondersteunt. AVEX denkt graag in een zo vroeg mogelijk stadium met u mee.

Huur van losse apparatuur
Voor die situaties waarin u tijdelijk extra audiovisuele middelen nodig heeft, kunt u bij AVEX terecht voor het huren van moderne apparatuur. Een zeer compleet assortiment van alle grote merken staat tot uw beschikking. Merken die zich in de dagelijkse praktijk keer op keer bewijzen. Grote en kleine projectoren, fraaie plasmaschermen, stemsystemen, camera’s. Uiteraard adviseren wij u graag bij de keuze van het juiste apparaat.
Snelle levering spreekt hierbij voor zich. Ook voor deskundige installatie en een verzorgde oplevering kunt u op ons rekenen. Bekwame technici kunnen zorg dragen voor professionele bediening van de apparatuur. Elke aanvraag wordt met grote zorg en snelheid behandeld. De apparatuur tijdens een evenement moet altijd 100% functioneren, daarom werken wij uitsluitend met gerenommeerde A-merken.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden op evenementen en verhuurgebied  vraag dan vrijblijvend onze verhuurcatalogus aan. Neem telefonisch contact op via telefoonnummer 0346-259259. Ook kunt u een mail sturen naar verhuur@avex.nl . Kijk ook op www.avex.nl.

 

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden