Bieze Food Groep
(http://www.biezefoodservice.nl)
Diepvries, DKW
Bieze is dé leverancier van kant-en-klare koelverse producten die uitmunten door gemak, smaak en bovenal kwaliteit.Bieze Retail vormt samen met Bieze FoodService, Bieze B.V.

Zij legt zich toe op productontwikkeling, marketing en verkoop van kwalitatief hoogwaardige (koel)verse gemaksproducten binnen de Benelux voor zowel de consument als de professionele gebruiker. Bieze Retail heeft zich gespecialiseerd in consumentenproducten die onder de eigen naam maar ook onder huismerken van supermarkten worden verkocht.

Historie

Bieze Food Groep B.V. is van oorsprong een familiebedrijf. In 1954 begon de heer F.E. Bieze delicatessen uit de Bondsrepubliek te importeren.  De Nederlandse economie was bezig zich te herstellen in die tijd, en de consument zocht naar hoogwaardiger producten. Het bedrijf groeide daardoor  gestaag. De kant-en-klaar salades die F.E. Bieze Import B.V. uit Frankfurt importeerde, waren een groot succes op de Nederlandse markt. De combinatie salades en sauzen bleek een gouden greep.

In 1986 werd het Duitse Wernsing concern eigenaar van de Nederlandse Bieze bedrijven. Voor deze tijd was Wernsing al een belangrijke leverancier van salades voor F.E. Bieze Import B.V.  In 1996 is de naam F.E. Bieze Import B.V. veranderd in Bieze B.V. Sinds 1996 is de Bieze Food Groep, door overnames en groei , uitgegroeid tot een aanzienlijk concern dat thuis is in diverse voedingsmiddelen branches. Het karakter van de onderneming is niet veranderd: Bieze heeft nog steeds een no-nonsense cultuur, waarbij kwaliteit altijd voorop staat !

De meest recente overnames

In 2005: Overname Neptunus BV, Enschede
In 2006: Overname CêlaVíta, Wezep
In 2008: Overname KeukenDiVers, Biddinghuizen
In 2009: Overname LCC b.v., Roden


Bieze Foodservice
Galvanistraat 16, 3861 NJ Nijkerk
T. + 31 (0)33 – 247 71 00

Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden