Bresc - Produits Culinaires
(http://www.bresc.nl)
Koelvers
Bresc is een toonaangevende producent van koelverse kruidenpurees, knoflookconcepten, dressings, sauzen, tapenades, dippers en andere culinaire basisproducten.Horeca
Onze producten kenmerken zich door hun ultraverse geur en smaak die in de tijd behouden blijft! Ze worden al jaren met succes gebruikt in de restaurantkeuken en zijn nu ook beschikbaar voor producenten. Onze referentie blijft de chef-kok die kwaliteit voorop stelt en is gewend te werken met eerlijke en pure grondstoffen. We hebben een innovatieve, pragmatische en flexibele marktbenadering en denken graag met u mee om de verse uitstraling van uw producten te verhogen!

Voor de professionele gebruiker produceert Bresc koelverse ingrediënten op basis van vers product. Optimaal gebruiksgemak, arbeidsbesparend en bovenal de smaak van 'vers'. Het ideale voorraadartikel in de keuken voor warme en koude toepassingen.
Bresc, knoflookspecialist
Kruidenpurees
Groene kruiden
Kruidenmixen

Naast ingrediënten bevat het assortiment ook smaakvolle ready-to-use eindproducten. Onderscheidend in smaak en samenstelling en voor de kok een economisch alternatief voor het zelf maken.
Tapenades
Dips

Industrie
Bresc heeft binnen de internationale voedingsmiddelen-industrie een vooraanstaande positie opgebouwd met betrekking tot koelverse kruiden- en groentenpurees. De producten zijn eerlijk en puur van samenstelling en kenmerken zich door hun verse smaak en geur. Ze worden aangeboden in emmers van 10 kg en zijn over het algemeen 5 maanden houdbaar in de koeling. Naast een groot pakket aan standaardproducten zijn er tal van klantspecifieke recepturen ontwikkeld voor uiteenlopende toepassingen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.
Koelverse Knoflookconcepten
Enkelvoudige Kruidenpurees
Samengestelde Kruidenpurees en Pesto's
Roerbak- en Maaltijdsauzen
Dressings en Dipsauzen
Sandwichspreads en Tapenades


Bresc BV
De Hoogjens 57
4254 XV Sleeuwijk
Postbus 31
4254 ZG Sleeuwijk

T. +31 (0)183 304811
F. +31 (0)183 310210

info@bresc.nl

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden