CSM Benelux BV
(http://www.csmglobal.com/)
Brood & Banket
Molco is het Benelux-merk van CSM voor diepgevroren bakery-producten. Als onderdeel van CSM Benelux vormt Molco samen met haar Europese zustermaatschappijen Bakery Supplies Europe, de marktleider in ingrediënten en diepvriesproducten voor de bakery sector in de breedste zin van het woord.Molco is gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van innoverende, culinair verfijnde bakery-producten, afgestemd op de actuele markttrends, de comfortbehoeften van de afnemer en de kwaliteitseisen van de consument.
Het aanbieden van totaaloplossingen is ons kenmerk, het verhogen van uw omzet ons oogmerk.

Kernwaarden van Molco

1. Innovatie
Bij Molco beschouwen we de wereld als ons werkterrein. Als geen ander houden we de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Voortdurend onderzoek naar trends in het gedrag van de consument en culinaire ontwikkelingen vormen de voedingsbodem voor innovatie en productontwikkeling.
Consumententrends als gezondheid, gemak en genieten vormen de speerpunten voor onze portfolio en we spelen hierop in met producten die aansluiten bij deze trends. Zodat u optimaal kunt profiteren van onze kennis en bovendien kansen kunt creëren voor uw eigen onderneming.

2. Kwaliteit
Kwaliteit is de basis voor elke vorm van ondernemen. En de bewuste consument van vandaag herkent dat meer dan ooit tevoren. Daarom toetsen wij al onze producten continu aan de strengste eisen. Zodat we samen met u als ondernemer, de consument de beste kwaliteit kunnen bieden.

3. Vakkennis
Als ondernemer wordt u gesteund door een uitgebreid netwerk van professionals en specialisten. Mensen met liefde voor het vak die al hun kennis aanwenden om u te helpen verkopen. Onze vertegenwoordigers, service consultants en marketingafdeling staan u bij met raad en daad.

4. Betrokkenheid
Molco wil een betrokken partner zijn die niet alleen rekening houdt met de vraag van de consument, maar ook met haar klanten in de voedingssector. Molco gaat dan ook verder dan het leveren van producten. U mag van ons altijd net iets meer verwachten. Op het gebied van producten, presentaties, promotiemateriaal, recepten, belegtips en service. Zo heeft Molco al jaren professionele service consultants in dienst. Een hecht team dat u en uw personeel ondersteunt en begeleidt, bij u op locatie of in onze Food Avenue.

Samen werken aan de toekomst
We willen voor alles een trendsetter blijven, met nieuwe, innovatieve producten die aansluiten bij de trends in de markt en bij de wensen van onze klanten. Maar we willen ook onze partners in de bakery-branche blijven inspireren en motiveren. Let’s bake the future!


Kate’s Cakes Cup Cakes - De cup cakes zijn volop in opmars!

 

Wat maakt CSM cup cakes zo onweerstaanbaar?

Ze smaken overheerlijk, want ze zijn bereid met de beste ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen of bewaarmiddelen. Ze worden aangeboden in vijf overheerlijke varianten en zien er zeer verleidelijk uit in hun tulpvormige jasje en hun leuke, felle kleurtjes.

Elke crème heeft een eigen look en is smakelijk en aantrekkelijk gedecoreerd.

En, last but not least: u hoeft de cup cakes enkel koel te bewaren bij een temperatuur tussen 4 en 6°C. Na het ontdooien kunt u ze meteen aan uw klanten aanbieden, gedurende 24 u.

5 onweerstaanbare smaken

  • Wild Blueberry Cup Cake - Vanilledeeg met bosbessen en een topping van bosbessen patisseriecrème. Gedecoreerd met bosbessensaus en witte chocolade schilfers.
  • Triple Chocolate Cup Cake - Chocoladedeeg met ingespoten chocoladevulling en een topping van chocolade patisseriecrème. Gedecoreerd met witte en melkchocoladeschilfers.
  • Strawberry Yoghurt Cup Cake - Vanilledeeg met stukjes aardbei, een ingespoten aardbeivulling en een topping van aardbeienyoghurt patisseriecrème. Afgewerkt met vanilleglazuur en chocolade.
  • Caramel Cup Cake - Vanilledeeg met stukjes karamel, een ingespoten toffee-vulling en een topping van karamel patisseriecrème. Afgewerkt met karamel en chocoladekrullen.
  • Vanilla Cup Cake - Chocoladedeeg met stukjes chocolade, een topping van vanille patisseriecrème en een decoratie van pistachenootjes.


Invisible GOODNESS - Kies voor lekker en gezonder!

 

Consumenten (en overheden) worden zich steeds meer bewust van hun gezondheid. Voedingsdeskundigen beweren dat we minder vet (en vooral minder verzadigde vetzuren) moeten eten. Bij alle voedingsproducten op de markt zien we een sterke toename van gezondere alternatieven. De consument is beter op de hoogte en kiest zorgvuldiger dan ooit.

Gezonder eten is de trend. Minder vet is de norm. Maar de smaak… moet wel dezelfde blijven. Als wereldmarktleider is CSM een bedrijf dat zich inzet om de levenskwaliteit te verbeteren door gezonde keuzes te ontwikkelen zonder aan smaak of kwaliteit in te boeten en in te spelen op voedseltrends bij de consument. In zijn voortdurende streven naar innovatie gebruikte CSM zijn exclusieve knowhow om Invisible GOODNESS te creëren voor de Europese markt. Het paste daarbij zijn schat aan ervaring en middelen op vlak van eetbare vetten, functionele ingrediënten en innoverende productietechnologie toe.

De markt is klaar voor… Invisible GOODNESS!


Het rustico-assortiment van Molco! - Wat maakt ambachtelijk brood zo onweerstaanbaar?

 

Is het de ‘look’, de krakende versheid, de authentieke smaak? Het is de combinatie van dat alles én de extra toets die u eraan toevoegt: het beleg, de afwerking, de presentatie...

Molco biedt u een rijk en gevarieerd assortiment kwaliteitsproducten aan met een ambachtelijke, home made look. Stuk voor stuk uniek, altijd krakend vers, mooi bruingebakken en vooral: lekker luchtig en boordevol smaak!

Rustico bonk donker, een Rustico pur sang! Ze waren al met acht… en nu zijn ze met negen

De nieuwe telg heeft alles wat een Rustico broodje zo apart maakt: de heerlijke smaak en geur van toen, de typisch rustieke look en de puur ambachtelijke kwaliteit. Voeg daarbij de luchtige kruimstructuur en de dunne, krokante korst en je voelt het... Het donkere broertje van de Rustico bonk wordt een echte topper.


CSM Benelux
Postbus 893
4600 AW Bergen op Zoom
Nederland

 

Tel. 0800 864 77 63
fax 0800 864 77 67
www.molco-foodservice.nl

 

 

 

 

 

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden