Dyzle
(http://www.dyzle.com)
Apparatuur, Diensten
Eenvoudig en geautomatiseerde HACCP-rapportages opstellen met Dyzle. Bevrijd uzelf en uw medewerkers van onnodige zorgen en administratie. Met de oplossingen van Dyzle kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij actuele gegevens over uw organisatie of bedrijf. De gegevens van Dyzle verzamelen alle gewenste gegevens over temperatuur, energieverbruik of locatie. Zo heeft u altijd inzicht in de cruciale processen van uw organisatie.Of u nu cateraar bij evenementen bent of een eigen horecaonderneming runt: de kwaliteit en scherpe prijs van uw producten bepalen uw succes. Daarom wilt u zich geen zorgen maken over kwaliteit, voedselveiligheid of eisen van de Warenwet.

Dankzij de oplossingen van Dyzle hoeft dat vanaf nu niet meer. Goede producten tegen een scherpe prijs leveren is voor iedere horeca-ondernemer belangrijk. Dat betekent goede koeling, laag energieverbruik en een vakkundig transport. Dyzle helpt u dit makkelijk te realiseren.

Met Dyzle heeft u 24 uur per dag alle gegevens bij de hand. Kosten besparen en voedselveiligheid garanderen wordt daarmee makkelijker dan ooit. Dat bewijzen ook uw collega’s die met Dyzle al forse besparingen gerealiseerd hebben.

Meer kwaliteit, minder kosten

Met DyzleLiveWare® zorgt u voor goede kwaliteit en bespaart u op uw energierekening. Kwaliteitsverlies door een slecht functionerende koeling is met Dyzle verleden tijd. Dyzle zorgt voor live monitoring van uw koeling. Als de temperatuur buiten de ingestelde marges komt, krijgt u altijd direct een e-mail of sms, ook in het weekeinde.

Natuurlijk, starten met Dyzle is een investering. Maar wel een beperkte met korte terugverdientijden. De oplossingen van Dyzle zijn betaalbaar. De meeste collega’s hebben hun investeringen binnen een halfjaar terugverdiend.

Voldoen aan wettelijke eisen

Het is als ondernemer tegenwoordig een hele klus om te voldoen aan alle eisen van de Warenwet en de hygiënecode. Met DyzleLiveWare® weet u dat u op elk moment aan deze eisen voldoet. Bovendien kunt u met behulp van Dyzle eenvoudig en geautomatiseerd HACCP-rapportages opstellen. Op die manier ontlast u uzelf en uw medewerkers van alle zorgen en administratie.

Met DyzleLiveWare® krijgt u meer inzicht in uw koeling en energieverbruik. Hierdoor kunt u de kwaliteit van uw processen en producten verbeteren. Bovendien voldoet u aan alle administratieve en formele verplichtingen. Dyzle zorgt voor betrouwbare, realtime meetgegevens, 24 uur per dag.


Onze brochures:

Horeca

Food Retail


Geïnteresseerd? Bezoekt u dan onze website voor meer informatie of neemt u contact met ons op.

Transistorstraat 2D
1322 CE Almere
The Netherlands

T. +31 (0)36 – 523 39 00
F. +31 (0)36 – 523 39 99

info@dyzle.com
www.dyzle.com


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden