Eventonizer
(http://www.eventonizer.nl)
Diensten, Events
Eventonizer is een organisatiebureau op het gebied van relatiemarketing. Gezien onze goede contacten in de sport- en artiestenwereld kunt u bij onze alle topartiesten boeken en bieden u de mogelijkheid om topsporters, artiesten en/ of bekende Nederlanders in te zetten in communicatiemiddelen van diverse aard. Daarnaast bieden wij VIP- arrangementen aan naar alle concerten, voetbalwedstrijden en sport – en culturele evenementen in binnen en buitenland.MPF Gelredome - 11 december 2010
Op zaterdag 11 december staat het Mega Piraten Festijn in het Gelredome te Arnhem. Een spectaculaire afsluiting van het seizoen 2010!

FC Barcelona
Breng eens een bezoek aan het imponerende Camp Nou en zie sterren als Xavi, Iniesta en Messi live in actie. Informeer naar de mogelijkheden voor een bezoek aan FC Barcelona.

Buitenlands Voetbal
Altijd al eens een wedstrijd van FC Barcelona, Manchester United of Internazionale willen bezoeken? Informeer naar de mogelijkheden om uw favoriete buitenlandse club in actie te zien.

Formule 1
Beleef de meest spannende races in het Formule 1 LIVE! Informeer naar de mogelijkheden om een Grand Prix bij te wonen op de mooiste circuits van de wereld.

Scotch Whisky
Geniet van Schotland met zijn prachtige landschappen, Edinburgh en natuurlijk zijn Whisky! Maak kennis met de drank en het land van herkomst en laat uw zintuigen prikkelen.


The Eventonizer
Luchthavenweg 59-IV, 5657 EA Eindhoven
T. +31 (0)40 – 207 0233
F. +31 (0)40 – 207 0235

info@eventonizer.nl


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden