FrieslandCampina
(http://www.frieslandcampina.com)
Drank - Non-Alcohol, Koelvers
In meer dan honderd landen wereldwijd voorzien we miljoenen mensen van melkproducten, sappen, kaas, boter en ingrediënten. Wij zijn gefascineerd door de kracht en de mogelijkheden van melk en willen mensen vooruit helpen door meer uit melk te halen. Als coöperatieve organisatie werken we als team met elkaar samen en hebben we meer dan 130 jaar ervaring op onze naam staan. Bij elke stap in de zuivelketen geven onze 16.000 leden-melkveehouders en 21.000 medewerkers blijk van hun deskundigheid. Wij streven voortdurend naar het verbeteren van onze prestaties. Innovatie, leiderschap en ondernemerschap zijn kenmerkende eigenschappen voor ons handelen. Onze klanten en consumenten staan voor ons centraal. Hierdoor zijn we in staat om onze eigenaren, de leden-melkveehouders, goede financiële resultaten te bieden zonder daarbij de balans tussen natuur, mensen en ons bedrijf uit het oog te verliezen.Onze onderneming
Koninklijke FrieslandCampina is een multinationale zuivelonderneming waarvan alle aandelen in handen zijn van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina, waarbij ruim 15.000 leden-melkveebedrijven in Nederland, Duitsland en België zijn aangesloten. Onze producten zijn in meer dan honderd landen te koop. De belangrijkste regio’s zijn Europa, Azië en Afrika. Ingrediënten worden wereldwijd verkocht. In 2009 bedroeg onze omzet 8,2 miljard euro. Wij hebben 20.000 medewerkers in 24 landen.
 
Onze ambitie
Wij willen mensen verder helpen in het leven met de natuurlijke voedingswaarde van melk. Op deze wijze kunnen we voor onze eigenaren, onze leden-melkveehouders, winst genereren en hun melk tot waarde brengen. Onze strategie route2020 is erop gericht om deze aspiratie te verwezenlijken, door met investeringen en innovatie in te zetten op speerpunten van waardegroei. Op basis van de ontwikkelingen die wij zien in de maatschappij en bij consumenten en afnemers, zetten we voor consumenten in op gezonde en verantwoorde voeding en op voedingskundige voordelen. Voor professionele en industriële klanten richten we ons op functionele eigenschappen van onze ingrediënten, zodat zij hun producten beter en smakelijker kunnen maken.

Wij zijn gefascineerd door de mogelijkheden van melk.
Melk is van nature één van de rijkste voedingsbronnen. Onze zuivelproducten leveren niet alleen een unieke smaakbeleving, maar ook eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen en melksuikers; bouwstoffen en brandstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Melk heeft grenzeloze mogelijkheden. Nog steeds is er veel te ontdekken en te ontwikkelen.

Wij hebben meer dan 130 jaar duurzame zuivel op onze naam staan.
Bij elke stap in de zuivelketen geven onze ruim 15.000 leden-melkveehouders en 21.000 medewerkers blijk van hun deskundigheid. Wij streven voortdurend naar het verbeteren van onze prestaties. Talent management, innovatie en melkexpertise zijn hierbij belangrijk. Onze klanten en consumenten staan voor ons centraal. Hierdoor zijn we in staat om onze eigenaren, de leden-melkveehouders, goede financiële resultaten te bieden zonder de balans tussen natuur, mensen en ons bedrijf uit het oog te verliezen.  
 
Als coöperatie vormen we een team en kunnen we op elkaar vertrouwen.
Onderlinge samenwerking is voor onze mensen belangrijk. We zijn een internationaal bedrijf met een locale focus. We werken nauw samen met de mensen in de gemeenschappen waar we actief zijn. We creëren waarde voor onze leden-melkveehouders en we dragen verantwoordelijkheid voor onze acties. Daarbij bouwen we aan een cultuur waarin vertrouwen, integriteit en inspiratie centraal staan.

Koninklijke FrieslandCampina voorziet miljoenen mensen in meer dan honderd landen van al het goede van melk. Dat doen we met baby- en kindervoeding, zuiveldranken, kaas, melk, yoghurts, desserts, boter, room, melkpoeder, zuivelingrediënten en daarnaast met vruchtendranken. Het zijn producten die een belangrijke rol spelen in de voeding en het welzijn van mensen. Wij zijn samen met de leden-melkveehouders van FrieslandCampina expert in melk en breiden onze kennis over toepassingen ervan voortdurend uit. Die kennis strekt zich uit van de kwaliteit van het grasland waarop de koeien grazen tot het op de markt brengen van smakelijke kazen, gezonde zuiveldranken en de best mogelijke ingrediënten voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. En alle stappen daartussen. Wij zorgen voor gezonde voeding, elke dag.


 


Centraal Kantoor FrieslandCampina
Stationsplein 4, 3818 LE  Amersfoort
Postbus 1551, 3800 BN  Amersfoort
T. +31 (0)33 – 713 33 33

www.frieslandcampina.com

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden