Global-E
(http://www.global-e.nl)
Apparatuur, Automatisering, Diensten
Global-e biedt op het gebied van Network Connectivity en Software Solutions een breed pakket aan betrouwbare en innovatieve oplossingen.De afdeling Network Connectivity richt zich op de ICT-infrastructuur (computerapparatuur, IP-telefonie, IP-camerabeveiliging, breedbandverbindingen, etc.) en heeft bovendien de beschikking over eigen hypermoderne DataCenters van waaruit de hosting verzorgd wordt van talloze web- en bedrijfsapplicaties.

Binnen de afdeling Software Solutions ontwikkelen wij webapplicaties (bedrijfsapplicaties, webshops, websites, portals, etc.) en implementeren wij bedrijfssoftware (o.a. AccountView).

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen!

 

Wie zijn we

De basis van onze organisatie is reeds gelegd in 1988 met de oprichting van Hapers Bedrijfsorganisatie. Daarnaast zijn we in 1996 gestart met Globe Internet, één van de eerste internetproviders in Nederland. Sinds de samenvoeging tot Global-e bv in januari 2001 richten wij ons met onze afdelingen Network Connectivity en Software Solutions op het gehele automatiseringsgebied.

Onze core business is het leveren, ontwikkelen en implementeren van:

automatiseringssystemen

bedrijfssoftware

IP-telefonie

IP-camerabeveiliging

webapplicaties

hostingfaciliteiten voor web- en voor softwareapplicaties van klanten

verbindingen en alle daarbij behorende verbindingsapparatuur


Wat willen we bereiken?

Global-e heeft als ICT-dienstverlener een heldere missie: bedrijven en instellingen duurzame ICT-oplossingen bieden waardoor zij zich optimaal kunnen concentreren op hun core business. Automatisering, communicatie en beveiliging spelen een steeds belangrijkere rol in de totale bedrijfsvoering. Het zijn onmisbare hulpmiddelen om sneller en slagvaardiger te kunnen werken. Global-e kan u middels de inzet van ICT helpen doelstellingen te realiseren als een hoger rendement, kostenbeheersing, sterkere klantenbinding, uitbreiding van uw klantenbestand, etc. Met een team van bijna 50 medewerkers staan wij klaar voor kleine én grote organisaties waarvan de ICT en beveiliging een niet meer weg te denken rol speelt in de gehele bedrijfsvoering.

Global-e wil hierbij:

relaties opbouwen en onderhouden, die zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen

kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aanbieden

werken aan een hoge mate van flexibiliteit en servicegerichtheid

professionaliteit combineren met een plezierige samenwerking

innovatief en creatief zijn

een plezierige en uitdagende werkomgeving bieden aan haar medewerkers


Global-E

Vestiging Gilze
Raadhuisstraat 32, 5126 CJ  Gilze
Vestiging Etten-Leur
Bredaseweg 73-75, 4872 LA  Etten-Leur
T. +31 (0)161 – 888888
F. +31 (0)161 – 888899
info@global-e.nl


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden