Hekos Oriental Food
(http://www.hekos.nl)
Diepvries
Hekos Oriental Food BV is dé specialist als het gaat om produceren van Oosterse snacks. Het bieden van zeer goede kwaliteit is geen loze belofte maar een rotsvaste mentaliteit die structureel wordt doorgezet in alle disciplines van onze onderneming.Hekos, opgericht in 1979, is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Dagelijks worden exclusieve Oosterse specialiteiten geproduceerd. Door kennis en vakmanschap worden de traditionele smaak en hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd. Onze flexibele en servicegerichte organisatie speelt voortdurend in op actuele food trends uit de markt. Wij streven naar continue innovatie op gebied van nieuwe Oosterse producten. Daarnaast voldoen wij aan de nieuwste kwaliteitsvoorschriften.

Kortom, met ons product kunt u zich onderscheiden in kwaliteit én assortiment!

Onze bedrijfsvoering is ook gericht op andere zaken dan het maken van hoogwaardige producten alleen. Bijvoorbeeld op de zorg voor het milieu, zowel binnen als buiten het bedrijf en de opleiding en begeleiding van ons team medewerkers.

Het leveren van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct begint met een uitgebreide productontwikkelingsfase en het selecteren van leveranciers die voldoen aan de strengste kwaliteits- en milieueisen. Vervolgens worden de geselecteerde ingrediënten en halffabrikaten door onze medewerkers verwerkt. Door alle schakels binnen de keten optimaal te laten samenwerken en door dit continu te controleren, garanderen wij een hoogwaardig constant product waarmee u uw klanten met volle tevredenheid kunt verrassen.

Naast onze kant en klare producten kunt u bij ons tevens terecht voor halffabrikaten om uw eigen Oosterse snacks te maken. Ook produceren wij graag snacks op maat. Dankzij onze ervaring kunnen wij volgens ieder gewenst receptuur exclusieve snacks voor u ontwikkelen en produceren.

Klik HIER voor onze assortimentslijst in PDF formaat.
Klik HIER voor het bestellen van promotiemateriaal bij Hekos.

 

 

Hekos Vietnamese loempia met saus
Doos 24 x 70 gram

60174 € 17,27/stuk 

Hekos Vietnamese loempia
Doos 48 x 20 gram

60189 € 14,30/stuk 

Hekos Spekkoek
per stuk 570 gram

60495 € 7,50/stuk 

Hekos Oriental Food bv
Middelmoot 7
1721 CZ Broek op Langedijk

 

T. +31 (0)226 – 315866
F. +31 (0)226 – 318714

info@hekos.nl
www.hekos.nl

 

 

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden