J & R Virtual Reality Entertainment
(http://www.j-r.nl)
Apparatuur, Beeld & Geluid, Events
J&R is dé specialist in de verhuur van Virtual Reality Entertainment systemen en kan u een zeer gevarieerd assortiment van Race-, Sport-, Schiet- en Flight simulators aanbieden. Van een eenvoudige MultiMedia Console met Nintendo Wii tot een complete Full Scale Golf simulator, inclusief een afslagkooi van 6 x 5m. Van een compacte race-, ski-, of jetski simulator tot een gigantisch 14-persoons motion-based simulator.J&R is gespecialiseerd in de verhuur van
Virtual Reality Entertainment systemen, Race- en Sport Simulators, High Capacity Motion-based simulators, FunFlips Mobile Flipbook Studio, Fotostudio of Illusions en spellen

Ideaal voor personeelsfeesten, bedrijfspromoties, productpresentaties, open dagen, evenementen en beurzen!

Het bijzondere aan de Virtual Reality systemen is het driedimensionale karakter, die ervoor zorgt dat de speler ervaart lijfelijk in het spel aanwezig te zijn. Waar tot nu toe bij ieder spel een afstand aanwezig was tussen de speler en het spel, plaatst Virtual Reality de speler er juist middenin!

De zeer realistische simulators geven een ongeëvenaard gevoel van spanning, sensatie en dynamiek. Dit alles in een veilige en beschermde omgeving en op een paar vierkante meter vloeroppervlakte. De simulators zorgen voor vermaak tijdens bedrijfsevenementen, bedrijfsfeesten, openingen en open dagen of kunnen worden ingezet als eyecatcher tijdens beurzen, congressen en seminaars.

Onze systemen worden op een vakkundige manier geleverd en geïnstalleerd op bijna elke locatie. Uw gasten worden wegwijs gemaakt door onze vriendelijke, representatieve en vakkundige begeleiders die desgewenst tijden en/of scores kunnen bijhouden. Dit om een extra competitie-element aan het geheel toe te voegen.

Binnen ons assortiment hebben wij de volgende simulators:

Race simulator
Sp
ortvissen simulator
Motorrace simulator
Putting simulator
Mountainbike simulator
Full scale golf simulator
Mid scale Golf simulator
Compact Golf simulator
Ski simulator
F
light simulator
Jetski simulator
High Capacity Motion-based simulator
Snowboard simulator
FunFlips Mobile Flipbook Studio
Skateboard simulator
Vrachtwagen simulator
Soccer simulator
Schiet simulator
Multimedia console met nintendo Wii - en Playstation
Multimedia console met raceseat
Multimedia console met dance pad

Verder zijn er de Virtuality 2000SU en Cybermind Total Recoil, waarbij het gevoel van  lijfelijke aanwezigheid in het spel extra wordt versterkt door het dragen van een helm.

Sinds kort levert J&R “reality” spellen zoals flipperkasten, elektronische darts, poolbiljarts, tafeltennis tafels en voetbaltafels.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en de zeer flexibele systemen worden op een vakkundige manier geleverd en geïnstalleerd op bijna elke locatie. Uw gasten worden wegwijs gemaakt door onze vriendelijke, representatieve en vakkundige begeleiders, die desgewenst tijden en/of scores kunnen bijhouden om zodoende een extra competitie-element aan het geheel toe te voegen.

INFORMATIE aanvragen

 


 

J & R Virtual Reality Entertainment
Postbus 281
4200 AG Gorinchem

T. +31 (0)183 637927
F. +31 (0)183 635386

www.j-r.nl
info@j-r.nl

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden