Jaski Automaten
(http://www.jaski-automaten.nl)
Apparatuur
Met automaten van Jaski investeert u in zekerheid, een lange levensduur en een minimum aan onderhoud. Bedieningsgemak en vormgeving dragen ertoe bij dat elke Jaski automaat ook uit esthetisch oogpunt als een aanwinst wordt ervaren.Jaski Automaten zijn aantrekkelijk vormgegeven en kunnen aan uw wensen worden aangepast. Samen met u inventariseren wij uw wensen, mogelijkheden en doelstellingen. Een manier van werken die u in staat stelt om de automaat af te stemmen op het assortiment dat u wilt aanbieden. Jaski levert automaten voor alle gewenste producten met de juiste capaciteit en het gewenste betalingssysteem.


Global Snackvendor
De multifunctionele Global-Snack zorgzaam voor al uw producten.

Met deze automaat verkoopt u ook zorgeloos producten die kwetsbaar zijn en die met zachtheid behandeld moeten worden.
De Global-Snack, daar kunt u op vertrouwen.

De Global Snack van Jaski is een energiezuinige, automaat, met Led-verlichting voor een heldere presentatie en twee temperatuur zones.
Eigenschappen die de automaat zo breed inzetbaar lift maakt deze machine bij uitstek geschikt voor de verkoop van de meest diverse productvariaties. Of het nu frisdranken, zoetwaren of dagverse producten zijn, de multifunctionele Global-Snack geeft u de mogelijkheid uiteenlopende producten vanuit elke selectie aan te bieden.

De automaat is voorzien van een temperatuurcontrole systeem. Deze beveiliging blokkeert automatisch de verkoop van producten die aan bederf onderhevig zijn.

Het uitgifte controle systeem zorgt ervoor dat de klant, indien een product niet wordt geleverd, zijn geld altijd terug krijgt of een andere keuze kan maken.

Download hier de folder


Crane MS Combinatieautomaat
De smaakmaker waar iedereen trek en dorst van krijgt.

Door de perfecte presentatie van zoetwaren en frisdranken loopt niemand deze automaat voorbij.
Op een klein oppervlak realiseert deze aantrekkelijk vormgegeven automaat een omzet die zijn gelijke niet kent. De automaat is standaard uitgerust met een geavanceerd uitgifte controlesysteem: SureVend. Als een product niet valt, draait de spiraal nog maximaal 2x, maar stopt zodra het product is gevallen. Bij storing kan de klant een ander product kiezen of het ontvangt het geld terug.

Ook beschikt de automaat over een relatief ruime valruimte, zodat ook grotere producten makkelijk verkocht kunnen worden en niet tegen de ruit vallen.

De grote capaciteit en de mogelijkheden om een ideaal assortiment samen te stellen, maken deze automaat tot een ideale medewerker. Met deze automaat beschikt u naast de selecties voor chips, koeken, candybars en zakjes snoep ook over selecties voor uitgifte van frisdranken, die apart worden gekoeld.

 

Download hier de folder


 De verschillende toepassingen met mogelijkheden: 

Frisdrankautomaten:
-       Vendo MV 75
-       Vendo Frisdrankenautomaat
-       Vendo Global Drink

Zoetwarenautomaten:
-       Selene Zoetwaren
-       Global Snack

Combinatieautomaten:
-       Selene combi
-       Global Snack
-       V585

Dagversautomaten:
-       Shopper
-       Trommelautomaat

Warmedranken:
-       Aequator
-       Genesis
-       Evolution
-       Vision

Overig:
-       Bulk Vendor
-       Boerderijautomaat


 
Download hier de
Bulk Vendor brochure


 


Zowel met de techniek van automaten als de kennis van productpresentatie heeft Jaski meer dan vijfitg jaar ervaring. En wat zeker zo belangrijk is: Jaski is volkomen onafhankelijk. Jaski selecteert wereldwijd alleen automaten die bij u passen en met lage ‘life-time costs’ : een relatief lange levensduur, zeer lage storingsfrequentie en, naar verhouding, eenvoudig dagelijks onderhoud. Mede hierdoor werkt Jaski voornamelijk met marktleiders op wereldniveau, waardoor een goede prijs/kwaliteitsverhouding gegarandeerd wordt.

Maatwerk
Jaski adviseert, levert, onderhoudt en verzorgt de plaatsing en instructie van een breed scala verkoopautomaten. Kenmerkend is de vrijheid, want Jaski levert géén ingrediënten. Het gaat Jaski om de techniek van de automaten en de service. Betrouwbaarheid, bedrijfszekerheid en relatief lage onderhoudskosten zijn de sleutelwoorden die van toepassing zijn op elke automaat die Jaski levert. Jaki levert op maat, een schoolkantine stelt immers andere eisen dan een zorginstelling, een bedrijfsrestaurant, hotel of kantoor. Voor iedere locatie bestaat een oplossing, waarbij rekening gehouden wordt met budget en assortiment.

Service
De eigen serviceorganisatie werkt landelijk en zeer efficiënt, dankzij geavanceerde automatisering, optimale planning, effectieve communicatie tussen klant en servicemonteurs onderweg. Service en aftersales behoren van hetzelfde hoge niveau te zijn als de geleverde automaten.


Jaski Automaten BV
Nijverheidsweg 17
NL-3771 ME BARNEVELD

Verkoop: +31 (0)342 425320
verkoop@jaski-automaten.nl

Administratie: +31 (0)342 425324
administratie@jaski-automaten.nl

Service: +31 (0)342 491313
service@jaski-automaten.nl

Logistiek: +31 (0)342 425323
logistiek@jaski-automaten.nl

Fax: +31 (0)342 414329

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden