Mars Nederland
(http://www.mars.nl/)
DKW
Tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven, in het Brabantse Veghel, staat één van 's werelds grootste chocoladeproducerende fabrieken. Hier produceert Mars chocoladerepen voor de merken MARS®, BOUNTY®, TWIX®, SNICKERS®, MILKY WAY®, CELEBRATIONS®, MALTESERS® en MARS PLANETS®.De fabriek in Veghel produceert niet alleen voor de Nederlandse markt, zij bedient ook vele andere Marsfabrieken met halffabrikaten, zoals chocolade en pinda’s. Binnen Mars Europa neemt de Veghelse fabriek al jarenlang een leidende positie in als één van de meest efficiente productie-units van chocoladeproducten. Om deze reden vervult Veghel een voorbeeldfunctie en zijn de medewerkers van deze fabriek vaak betrokken bij de opstart van nieuwe Mars-fabrieken elders.


Onze Merken

MARS®
Een chocoladereep met ongekend succes.
De MARS® wordt overal ter wereld verkocht en is het candybar- icoon binnen de zoetwarenindustrie.
M&M’S®
Eén van 's werelds grootste en meest geliefde chocoladesnoepjes!
Als een van de meest bekende chocoladesnoepjes ter wereld zijn M&M's® overal direct herkenbaar.
SNICKERS®
‘s Werelds meest verkochte reep.
Boordevol pinda’s, caramel, nougat en met een laag melkchocolade, werd de SNICKERS® reep na de introductie in 1930 al snel één van de lievelingssnacks op deze aardbol.

TWIX®
Dubbel genieten...
Twix laat je dubbel genieten van heerlijke chocolade, knapperige biscuit en zachte caramel. Lekker voor jezelf, maar ook om met iemand te delen.

BOUNTY®
BOUNTY® is een stukje paradijs op aarde.
Met BOUNTY® genieten van de heerlijke chocolade en cocos en even lekker wegdromen.

BALISTO®
BALISTO®, natuurlijk lekker.
BALISTO® combineert de heerlijke smaak van chocolade met al het goede van natuurlijke ingrediënten zoals muesli, bosvruchten, honing en melk.
MILKY WAY®
De reep met de lekkere luchtige vulling!
Door de lekkere luchtige melkvulling is MILKYWAY® een heerlijke chocolade reep die geen vol gevoel geeft.

DELIGHT™ by MARS®
Verrassend krokant, onweerstaanbaar lekker.
Even een momentje voor jezelf met heerlijke zachte chocolade aan de buitenkant en een krokant wafeltje en caramel-créme aan de binnenkant.

CELEBRATIONS®
CELEBRATIONS® is leuk om te geven, lekker om te krijgen en heerlijk voor op tafel.
CELEBRATIONS® is een verrassende mix van bekende chocolademerken in een handige verpakking. De chocolaatjes zijn klein en individueel verpakt en ieders favoriete chocolaatje zit er tussen. 
MALTESERS®
MALTESERS®: Luchtig genieten.
Onder het heerlijke laagje chocolade bevindt zich een luchtige crispy binnenkant die wegsmelt in je mond.

DOVE®
Gewoon achterover leunen en genieten!
DOVE® melkchocolade is gebasseerd op een uniek recept met speciaal uitgezochte, bijzondere ingredienten. In tegenstelling tot de traditionele chocolade productie, wordt bij DOVE® de chocolade in heel fijne deeltjes gemalen. Daardoor kan de intensiteit van het aroma ten volle tot ontwikkeling komen, zodat de bijzonder zachte en romige smaaksensatie van DOVE® chocolade ontstaat.

Voor meer product specificaties klik hier


Contact

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden