Oerlemans Foods
(http://www.oerlemans-foods.nl)
Diepvries, MVO
Oerlemans Foods heeft zich als teler, producent en leverancier gespecialiseerd op het gebied van vriesverse groenten, fruit en aardappelproducten. Oerlemans Foods biedt een zeer breed en diep assortiment kwalitatief hoogwaardige producten ten behoeve van de internationale foodservice, retail en industriƫle markt.Oerlemans Foods teelt, oogst en produceert haar producten zelf, met respect voor de natuur. Doordat de gehele keten in eigen beheer is, heeft Oerlemans Foods alle kennis in huis van zowel telen, oogsten en produceren. Hierdoor is Oerlemans Foods in staat continu verbeteringen door te voeren en kan zeer snel invulling gegeven worden aan de specifieke wensen van de klant.

Oerlemans Foods heeft haar wortels in het zuiden van Nederland en is uitgegroeid tot een onderneming met vestigingen in Nederland, Polen, Engeland en Hongarije.

Oerlemans Foods is sinds september 2007 onderdeel van de VION Food Group. VION Food Group is een internationaal voedingsmiddelenconcern en heeft productie- en verkoopvestigingen op alle continenten. VION produceert hoogwaardige voedingsmiddelen en ingrediënten voor mens en dier. ‘Passion for better food’ is het credo.
 
Oerlemans Foods heeft zich als teler, producent en leverancier gespecialiseerd op het gebied van vriesverse groenten, fruit en aardappelproducten. Oerlemans Foods biedt een zeer breed en diep assortiment kwalitatief hoogwaardige producten ten behoeve van de internationale foodservice, retail en de industriële markt. Oerlemans Foods levert gedurende het gehele jaar een actueel en innovatief totaal assortiment van ruim 1000 producten en variëteiten. Daarbij is Oerlemans Foods marktleider in Europa binnen het sterk groeiende segment van biologisch en biologisch-dynamisch geteelde groenten, fruit en aardappelproducten.

Oerlemans Foods is een 'global player' met afzet in ruim 50 landen, waarvan de meeste zich in Europa bevinden, maar ook ver daarbuiten waaronder het Midden- en Verre Oosten, Zuid- en Noord-Amerika.

Oerlemans Foods is een betrouwbare teler/producent, partner en co-packer in vriesvers. Producten worden geleverd onder het Oerlemans-merk (groente-, fruit- en aardappelproducten), onder het Keizer-merk (food service aardappelproducten) en desgewenst onder private label of huismerk. Natuurlijk is Oerlemans Foods IFS en BRC gecertificeerd.

Voor Oerlemans is de natuurlijke keten het voornaamst. Met respect voor de natuur kiest Oerlemans Foods voor de wijze van telen, oogsten en produceren. Onder handhaving van dit “Natural Growers” statement zet Oerlemans Foods haar producten onder de best denkbare kwaliteit/waardeverhouding in de markt.

Het succes van Oerlemans Foods wordt geboekt door 740 medewerkers die samen jaarlijks 175.000 ton eindproduct produceren, waarbij een omzet van ca. € 135 miljoen gerealiseerd wordt!


Oerlemans Foods Nederland B.V.
Archimedesweg 19, 5928 PP Venlo
Postbus 3351, 5902 RJ Venlo
T. +31 (0)77 – 3895 895
F. +31 / (0)77 – 3821 448

info@oerlemans-foods.nl


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden