Patisserie Unique
(http://www.patisserieunique.nl)
Brood & Banket, Diepvries
Elke producerende banketbakker van Patisserie Unique heeft zijn eigen specialiteit. Door deze focus per patisseriebedrijf krijgen we een hoogwaardig product en is de kwaliteit gegarandeerd. Het weerzien van de gast in uw ambiance is het belangrijkste wat wij voor ogen hebben. Alleen als deze terugkomt op haar gebruik en uw gastvrijheid hebben wij bestaansrecht.Patisserie Unique is een initiatief van Huib van Leeuwen en Jeroen Majoor. Het doel van Patisserie Unique is door kwalitatieve krachtenbundeling aantrekkelijke patisserie op de markt te brengen. Patisserie Unique bestaat uit een alliantie van 18 zelfstandige banketbakkerijen.

De aangesloten patissiers zijn de specialisten in hun vak en houden de focus op een efficiënte, voedselveilige productie. Onze bakkerijen werken volgens de HACCP normen en zijn wij daarvoor gecertificeerd.

 

De alliantie van Patisserie Unique berust op een platte organisatie zonder enige franje.
Patisserie Unique is het verlengstuk van de productie naar de markt.
Door kwalitatieve patisserieproducten van verschillende banketbakkersbedrijven samen te voegen in één concept, ontstaat een unieke formule, vandaar Patisserie Unique
Patisserie Unique houdt zich bezig met product- en conceptontwikkeling, commerciële, financiële en logistieke zaken.

 

Puur Natuur


Voor alle gebakproducten van Patisserie Unique geldt dat het gebruik van toevoegingen in de vorm van E-nummers zoveel mogelijk is beperkt. Nieuw is dat wij in alle gebakproducten waarbij dit van toepassing was de AZO kleurstoffen hebben vervangen voor een natuurlijke variant. En om het aantal E-nummers verder te verminderen hebben wij lupinemeel en sojalecithine uit ons gebak verwijderd.
Dit betekent dat al ons gebak 100% natuurlijk genoemd mag worden omdat alle grondstoffen een natuurlijke oorsprong hebben.

 

Beste kwaliteit grondstoffen


Als vanzelfsprekend wordt ons gebak wordt vervaardigd met de beste kwaliteit grondstoffen. Als voorbeeld nemen wij de Grasboter, dat wil zeggen roomboter gemaakt met melk van koeien die buiten grazen op gras. Dit is de allerhoogste kwaliteit roomboter verkrijgbaar en natuurlijk het meest diervriendelijk. Ook gebruiken wij alleen scharreleieren in onze gebakproducten.
Verder hoogwaardige chocolade van Valhrohna en Callebaut, er zijn geen betere verkrijgbaar.


Bekijk hier onze digitale brochure
 

Voor meer informatie over Patisserie Unique kunt u contact opnemen met:

Commerciële en financiële zaken:
Huib van Leeuwen • huibvanleeuwen@patisserieunique.nl • direct 06 22916395

Bakkerij en logistieke zaken:
Jeroen Majoor • jeroenmajoor@patisserieunique.com • direct 06 53153899


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden