Peijnenburg
(http://www.peijnenburg.nl/)
DKW
Koninklijke Peijnenburg BV met vestigingen in Geldrop, Sintjohannesga en Enkhuizen is een levensmiddelenfabrikant van A-merken met kwalitatief hoogstaande consumentenproducten. Sinds juni 2006 is Koninklijke Peijnenburg onderdeel van Lotus Bakeries NV.Het bedrijf produceert ontbijtkoek, luxe koek, koekjes en tussendoorproducten onder de merknamen Peijnenburg, Kapitein Koek en Wieger Ketellapper.

In de koeksector is Koninklijke Peijnenburg de onbetwiste marktleider met de merken Peijnenburg en Wieger Ketellapper. In de markt van verantwoorde tussendoortjes worden met Happers en Kapitein Koek belangrijke successen behaald. Vanaf mei 2007 speelt Peijnenburg met Koffieleutjes een rol in de biscuit en koek markt.

Producten en merken

 

Peijnenburg
Peijnenburg heeft zeer veel verschillende soorten koek, ontbijtkoek en biscuitjes zodat er voor iedereen wel een eigen smaak te vinden is. Want wie Peijnenburg zegt, denkt aan koek. Wie koek zegt, denkt aan Peijnenburg. Het is niet voor niets dat Peijnenburg al meer dan 120 jaar staat voor ontbijtkoek. Peijnenburg is duidelijk marktleider in de categorie ontbijtkoek en is vooral bekend door de grote goudbruine ontbijtkoek in de felrode verpakking, waarmee elke Nederlander wel is 'grootgebracht'.

 

Kapitein Koek
Peijnenburg heeft onder het merk Kapitein Koek lekkere en verantwoorde producten voor kinderen. De producten zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld; zowel op het gebied van smaak als voedingswaarde.

De Kapitein Koek producten zijn gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. U kunt ze dan ook met een goed gevoel geven aan uw kinderen voor op school, onderweg of thuis tussendoor.

De producten zijn per stuk verpakt, lekker makkelijk dus!

 

Wieger Ketellapper
Wieger Ketellapper staat voor ambachtelijke, eerlijke, Friese koek en kenmerkt een lange, rijke traditie. In 1900 is Wieger Ketellapper als dorpsbakkerij begonnen om later uit te groeien tot een moderne koekfabriek.

Koek van Wieger Ketellapper wordt volgens een traditionele, Friese methode bereid waardoor de structuur compacter en vaster wordt dan die van andere ontbijtkoek. Vanwege zijn unieke smaak geldt voor elke Wieger Ketellapper koek: Dat gaat erin als Ketellapper!


Koninklijke Peijnenburg BV
Nieuwendijk 45, 5664 HB  Geldrop
Postbus 15, 5660 AA Geldrop

T. +31 (0)900 – 321 21 22


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden