Rentokil Dieptereiniging
(http://www.rentokil-initial.nl/reiniging/dieptereiniging.php)
Diensten
Rentokil Hygiene is de specialist in Nederland op het gebied van dieptereiniging. Dagelijks werken de gespecialiseerde medewerkers aan een optimale hygiëne in sanitaire ruimten, grootkeukens en luchtbehandelinginstallaties. Dit zorgt voor een prettig en veilig werk- en leefklimaat waarin uw medewerkers graag aan de slag gaan. Het ziekteverzuim zal afnemen net als het risico op brand.Slijtage aan onder meer toiletgroepen, wastafels, roestvrijstalen aanrechten, bakwanden, vaatmachines, luchtbehandelingsystemen en andere kostbare installaties wordt verminderd waardoor de levensduur wordt verlengd. Dit bespaart u kostbare financiële middelen.

Meer informatie over gerelateerde onderwerpen:

Diensten
De gespecialiseerde servicemedewerkers van de divisie Rentokil Hygiene zijn actief in de gebouwen van de opdrachtgever. Zij voeren volgens een nauwkeurig omschreven schema de overeengekomen werkzaamheden uit en zijn voor de klant het eerste aanspreekpunt. Ze doen hun werk veilig en efficiënt, in goed overleg met de opdrachtgever en met zo min mogelijk overlast.

De divisie bestaat uit:

NVRL
Rentokil Hygiene is lid van het Nederlands Verbond Reinigingspecialisten Luchtbehandelingsystemen (NVRL). Dit verbond richt zich op de hygiëne van luchtbehandeling- en vetafzuigsystemen en heeft in samenwerking met TNO Bouw en Ondergrond een keurmerk ontwikkeld. Het belangrijkste doel hiervan is de reinheid van deze installaties te optimaliseren. Hiervoor worden richtlijnen gesteld om zodoende een gezonder binnenklimaat te creëren, het risico op brand te verlagen en de onderhoud- en energiekosten te minimaliseren. Het keurmerk biedt u als klant de garantie dat de reiniging door Rentokil Hygiene volgens de richtlijnen van de NVRL is gebeurd en dat daarmee de risico’s van een vervuilde installatie worden voorkomen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.nvrl.nl

ISO | VCA, Veiligheid en milieu
Alle servicemedewerkers van Rentokil Hygiene volgden een op de werkzaamheden afgestemde interne opleiding en beschikken over het Basisveiligheidsdiploma. De leidinggevenden bezitten tevens het Veiligheidsdiploma voor leidinggevenden. Via een intern permanent trainingsprogramma blijven alle medewerkers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De divisie heeft de certificaten VCA** en ISO 9001- 2000. Het daarop gebaseerde Technisch Handboek omschrijft tot in detail alle objecten, handelingen, persoonlijke beschermingsmiddelen, desinfecteermiddelen en materialen. Het werk wordt zowel door de servicemedewerkers zelf als door hun leidinggevenden gecontroleerd. Wij investeren in de kwaliteit van onze medewerkers en werkmethoden om onze hoge normen te borgen en om aan de hoge verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen.

 

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden