RnnShanks
(http://www.rnnshanks.nl)
Diensten
Van grootwinkelketen tot school of van ziekenhuis tot transportbedrijf; als organisatie wilt u de verwerking van uw afval en reststoffen snel, veilig en zeer kostenefficiƫnt regelen. RnnShanks is een landelijke organisatie van specialisten in allerhande afvalverwerking en -bewerking (recycling). Of het nu om bouwafval gaat, het vernietigen van archiefmateriaal of het verzamelen van pallets, wij verwerken al uw afval tegen een scherp tarief en binnen de huidige wetgeving.Afval? Grondstof!
Afval krijgt van ons waar mogelijk een tweede leven, dat scheelt u in kosten en spaart het milieu. RnnShanks besteedt dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe technieken voor afvalverwerking en -bewerking. Want wij vinden dat afval in principe grondstof is. Als uw afval echt niet meer geschikt is voor hergebruik of de deelproducten niet meer te verwerken zijn in nieuwe producten, dan pas gaan we over tot complete vernietiging.

De kracht van onze organisatie
U heeft het gemak van één centraal aanspreekpunt, ongeacht uw vestigingsplaats en het soort afval. Vanuit het hoofdkantoor, ondersteund door vier regiokantoren, sturen wij het logistieke-, administratieve- en verwerkingsproces voor uw afvalbeheer aan. Onze landelijke dekking garandeert dat overal in Nederland op de juiste wijze afval- en reststoffen worden ingezameld, bewerkt en verwerkt. Daarbij maken we intensief gebruik van de kennis en kunde van onze specialisten. RnnShanks geeft u helder advies, uitgebreide service en zorgt voor kostenbeheersing in uw organisatie. Een goed afvalbeheersysteem zorgt er bovendien voor dat de werkplek aangenaam en veilig blijft.

Specialisten in alle soorten afval
RnnShanks heeft oplossingen voor vele soorten afval. Dat kunnen gestandaardiseerde oplossingen zijn, maar ook maatwerk. Het maakt niet uit of het om structurele of eenmalige afvalverwerking gaat, wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Bijvoorbeeld alle registratie en administratie van uw afval. En wilt u direct na afloop van een festival het hele terrein ontdoen van afval? Wij zorgen ervoor dat er een compleet schoonmaakteam voor u klaar staat dat de klus in korte tijd klaart. Wat voor soort afval u ook heeft, de specialisten van RnnShanks zorgen voor de inzameling, het transport en de verwerking.

Uitgebreide service
Naast de verwerking van afval bieden de specialisten van RnnShanks een uitgebreide service. Zo kunnen wij de administratieve afwikkeling voor het afval geheel van u overnemen. Ook implementeren wij passende inzamelsystemen voor afval- en reststoffen in uw organisatie. Desgewenst gaat RnnShanks zelfs voor u op zoek naar een marktpartij in binnen- of buitenland die uw restmaterialen wil overnemen voor hergebruik.

Landelijk regionale slagkracht
Zo’n totaalpakket aan diensten is alleen mogelijk door te werken met een omvangrijk team van specialisten. Daarom zijn binnen RnnShanks professionals in afvalbeheer door heel Nederland vertegenwoordigd. De uitgebalanceerde spreiding - geografisch en in specialisme - staat garant voor regionale slagkracht. 

De Afvalwijzer

De Afvalwijzer is een hulpmiddel dat organisaties inzicht geeft in de mogelijkheden die er zijn om het effect van hun afvalstroom te beperken. Dat gebeurt allereerst met cijfers en een speciale calculator.
Voer met de calculator in hoeveel er van de verschillende soorten afval in uw organisatie is. Vervolgens wordt er een berekening gemaakt die bepaalt hoeveel CO2 er wordt voorkomen door de verwerking van dit afval en hoe groot het deel is dat gerecycled wordt. Verwerking vanzelfsprekend met zo min mogelijk CO2-productie en met zo veel mogelijk recycling.

 

 

  


RnnShanks
Vijfhuizerdijk 240, Vijfhuizen
Postbus 5, 2140 AA Vijfhuizen

Tel. +31 (0)23 - 533 33 96
Fax. +31 (0)23 - 545 01 48

E-mail. info@rnnshanks.nl
www.rnnshanks.nl

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden