Seventh Coffee World
(http://www.seventh-coffeeworld.com)
Drank - Non-Alcohol, MVO
Beans4Life is het Fairtrade & biologisch koffie concept van Seventh Coffee World. Beans4Life is gemaakt van hoge kwaliteit, 100% arabica koffiebonen. De diverse koffiemelanges van Beans4Life zitten verpakt in een aluminiumvrije verpakking van 1 kg.Beans4Life

Beans4Life is het Fairtrade & biologisch koffie concept van Seventh Coffee World. Wij heten u welkom in de wereld van duurzame, verantwoorde koffie. Met Beans4Life geniet u van eerlijk en ecologisch.

De onderscheidende kenmerken van Bans4Life op ’n rij:

100% Arabica koffiebonen
100% Direct vers verpakt na het branden
100% Fairtrade
100% Biologisch
100% Aluminiumvrije, recyclebare verpakking
100% Verantwoord genieten

100% Arabica koffiebonen

Beans4Life is gemaakt van hoge kwaliteit, 100% arabica koffiebonen. Met zorg gebrand en vers voor u verpakt, dankzij het aromaventiel. Zo kan de koffie direct na het branden in het pak, zodat het natuurlijke proces van ‘uitademen’ (ontgassen) van de koffie niet wordt verstoord. En blijft al het lekkere van de koffie bewaard.

Fairtrade & biologisch gecertificeerd

Beans4Life is Fairtrade en EKO gecertificeerd. Dat betekent zekerheid van een eerlijke prijs voor de koffieboer en een milieuvriendelijke wijze van koffie verbouwen.

Bestrijdingsmiddelen worden niet gebruikt. Hierdoor is het werk op de koffieplantage arbeidsintensiever en de opbrengst vaak lager dan niet-biologisch verbouwde koffie.

In combinatie met de (minimaal gegarandeerde) fairtrade-prijs die de koffieboer ontvangt is deze koffie vaak duurder.

Maar de extra aandacht die in het proces wordt besteed resulteert in een uitstekende, duurzame kwaliteit koffie. De manier om verantwoord te genieten.

Recyclebare, aluminiumvrije verpakking

De diverse koffiemelanges van Beans4Life zitten verpakt in een aluminiumvrije verpakking van 1 kg. De folie is opgebouwd uit meerdere lagen polyethyleen en polyester, zonder aluminium en metaalhoudende inkten, waardoor de productie hiervan minder milieubelastend is.

De barrière van ethylvynil alcohol tussen de lagen voorkomt dat zuurstof uit de omliggende atmosfeer doordringt in het pak, zodat de kwaliteit van de koffie niet wordt aangetast.

De folieverpakking van Beans4Life is recycleerbaar is ten behoeve van zgn. 2de graads plastic producten, bijvoorbeeld plastic pallets en verkeerspaaltjes.

Maatschappelijk verantwoord

De strategische alliantie van Seventh Coffee World met Net4Kids onderstreept de sociale en maatschappelijke betrokkenheid van Beans4Life. Ondersteuning van Net4Kids t.b.v. water, voedsel en onderwijs projecten.

Assortiment

Het assortiment van Beans4Life bestaat uit:

Crema Corsa Light Roast, espresso bonen, 1 kg
Crema Corsa Dark Roast, espresso bonen, 1 kg
Cafe Vida, snelfiltermaling, 1 kg
Cafe Vida, standaardmaling, 1 kg
Puro Fresh Brew, gemalen, 1 kg
Suikerstick, 1000x4g
Koffie porselein (8 cl. / 17 cl. / 28 cl.)


                      


Kruidenier Foodservices Nederland
Sluisjesdijk 111, 3087 AE Rotterdam
T. +31 (0)10 – 495 07 90
F. +31 (0)10 – 495 66 96
www.kruidenier.nl
info@kruidenier.nl


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden