Sita Nederland BV
(http://www.sita.nl)
Diensten
Binnen elk bedrijf en bij elk gezin blijft er iets over aan het eind van de dag. Het afval. U hebt het niet meer nodig, maar wij maken er werk van. Want afval is ook nuttig.Wat gebeurt er met afval?

Door het slim in te zamelen en duurzaam te verwerken doet het dienst als nieuwe grondstof of als herbruikbare bouwstof.
En als we dan echt niets meer van uw afval kunnen maken, dan zetten we het in voor het opwekken van groene energie door middel van verbranding.

Bewust en duurzaam

Kortom, uw afval kan bijdragen aan het bewust omgaan met primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen. Winst voor het milieu. Dat is betrouwbaar en duurzaam afvalmanagement.

Waarom SITA?

SITA is specialist op het gebied van duurzaam en betrouwbaar afvalmanagement.

Dit betekent dat wij alles in huis hebben voor de inzameling en het transport van diverse afvalsoorten. Maar daar blijft het niet bij: bij SITA bent u verzekerd van een milieubewuste verwerking die volgt op de inzameling.

Altijd een plan op maat

Onze aanpak begint met een afvalplan op maat dat past bij uw bedrijf. Wij adviseren hoe u afval kunt verminderen. En welk afval in aanmerking komt voor gescheiden inzameling. Want restafval is nog altijd de duurste afvalsoort. Een goed afvalplan is dus goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Omdat SITA door heel Nederland vestigingen heeft, zijn we altijd dicht bij u in de buurt en kunnen we snel inspelen op iedere situatie. Bij SITA werken deskundige en betrouwbare mensen. Bovendien maken we gebruik van innovatieve technologieën en goed en veilig materieel.

Altijd een duurzame aanpak

Materialen worden zoveel mogelijk hergebruikt of gerecycled. En als we dan echt niets meer van het afval kunnen maken, dan zoeken we een nuttige toepassing. Bijvoorbeeld het opwekken van (groene) energie bij de verbranding ervan.

SITA vindt steeds meer aansluiting bij bedrijven die, net als wij, duurzaam willen ondernemen. In ons geval betekent dat vooral veel aandacht voor milieu en duurzaamheid. Of u nu overheid of bedrijf bent, groot of klein, wij staan graag met raad en daad voor u klaar.

Kortom: waarom SITA? Vanwege haar betrouwbare een duurzame afvalmanagement.


 

Sita Nederland BV
Postbus 59025
3008 PA Rotterdam
Waalhavenweg 50
3089 JJ Rotterdam

T. +31 (0)10 4287777
F. +31 (0)10 4287770

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden