Spadel Nederland BV
(http://www.spadel.com)
Drank - Non-Alcohol, MVO
De Internationale Groep Spadel is de onbetwiste leider in de Beneluxmarkt van de mineraalwaters. Haar activiteit bestaat uit de productie en commercialisering van mineraalwater en frisdranken.Natuurlijk mineraalwater
Het label ‘natuurlijk mineraalwater’ verkrijgen is iets dat moet verdiend worden. Water wordt officieel erkend als natuurlijk mineraalwater door de nationale autoriteiten (Volksgezondheid). De erkenning ‘natuurlijk mineraalwater’ is niet afhankelijk van het gehalte aan mineralen maar wel van een aantal strikte criteria :

- Natuurlijk mineraalwater is 100% van ondergrondse oorsprong,
- Het beschikt over een originele zuiverheid die van de natuur zelf komt,
- De bron is beschermd tegen elk risico op vervuiling,
- Het mag niet en moet niet chemisch behandeld worden,
- Het heeft een vaste en unieke minerale samenstelling,
- Het mag gezondheidsvoordelen claimen (bv. Spa Reine voor de voeding van zuigelingen)

De kwaliteit, de puurheid en de natuurlijkheid van natuurlijk mineraalwater zijn gewaarborgd van de bron tot bij de consument. De strikte bescherming van de waterbronnen zorgt ervoor dat het natuurlijk mineraalwater dat onze kleinkinderen binnen 50 jaar gaan drinken hetzelfde is als wat wij vandaag drinken… zuiver en natuurlijk ! Geen enkel ander watertype kan dezelfde zuiverheid en natuurlijkheid garanderen.

Duurzame ontwikkeling

De natuur leeft in symbiose met de mens die haar respecteert … dat is de sleutel van het succes van de mineraalwaters van Spadel. Het respect voor het milieu en de bescherming van de natuurlijke rijkdommen zijn onmiskenbaar de duurzame garantie op de kwaliteit van het mineraalwater dat we bottelen. Dit om de vastheid van de zuiverheid en van de kwaliteit van de mineraalwaters te verzekeren. Het behoud en de bescherming van het natuurlijk mineraalwater bevinden zich in het hart van onze activiteiten.

« Een strikte bescherming om te garanderen dat het natuurlijk mineraalwater dat onze kleinkinderen binnen 50 jaar gaan drinken exact hetzelfde is als wat wij vandaag drinken…zuiver en natuurlijk » = duurzame ontwikkeling

Spadel en Duurzame Ontwikkeling

De maatschappij verwacht meer en meer dat het discours van de industrie inzake duurzame ontwikkeling zich vertaalt in verantwoordelijke en concrete acties. Spadel heeft dit al lang begrepen en doet aan duurzame ontwikkeling lang voor de term werd uitgevonden.  Het bewustzijn van het belang om de natuurlijke bronnen te beschermen en te behouden maakt deel uit van het DNA van de Groep Spadel sinds meer dan 100 jaar.  Onze Groep concentreert haar inspanningen voor het milieu op drie pijlers:

1. het beschermen van de natuurlijke bronnen,
2. de vermindering van de milieu-impact van de productiesites,
3. een verantwoord verpakkingsbeleid.

Spadel geniet een uitstekende reputatie op het vlak van respect voor het milieu. Deze reputatie werd decennia lang opgebouwd en is het resultaat van de voortrekkersrol die we gespeeld hebben en blijven spelen in de implementatie van duurzame milieuoplossingen.

De merken

De Groep Spadel …dat zijn natuurlijke mineraalwaters en limonades : Spa, Bru, Wattwiller en Brecon Carreg. Een mooi uitstalraam !


BRU maakt een nieuwe sprong vooruit


Bru natuurlijk mineraalwater start een nieuw offensief om nog meer toprestaurants in Nederland te overtuigen van haar unieke eigenschappen. Met een nieuwe fles en een nieuwe campagne laat Bru zien, dat het merk de ideale partner is van de gastronomie.
En gezien de grote opkomst tijdens de Bru Water Party wordt deze boodschap opgepakt.

Tijdens de Bru Water Party van 22 november jl. hebben de gasten kunnen kennismaken met de ongeëvenaarde smaakneutraliserende eigenschappen van Bru. Bovendien heeft de bekende Belgische tv-personality en actrice Sabine Goethals de nieuwe glazen, modern en tijdloos vormgeven fles gepresenteerd aan de aanwezigen. De nieuwe fles ligt prettig in de hand en kan daardoor gemakkelijker worden uitgeschonken. Bovendien is hij, dankzij het lagere gewicht en het gebruik van recycled glas, nog meer ecologisch geworden.

 

Bestel direct - Bru Mineraalwater - ds 12 x 0,75 liter

Met koolzuur:
26943 € 12,65/stuk 
Zonder koolzuur:
26945 € 12,65/stuk 

Spadel Nederland BV
Postbus 254
4920 AG MADE
Brieltjenspolder 28 D
4921 PJ MADE

T. +31 (0)162 690760
F. +31 (0)162 690761
http://www.spadel.com

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden