Staffable Payroll
(http://www.staffable.nl)
Diensten
Met Staffable beschikt u over een team van professionals. Alle vragen op personeelsgebied kunnen we oplossen, van capaciteit tot kwaliteit, van werving tot training. En als onze relatie bent u aangesloten op een groot kennisnetwerk dat u optimaal profijt kan opleveren.Gastvrijheid houdt zich niet aan kantoortijden. Daarom zijn wij, net als u, 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.Visie

Talent is de focus. Van scouting tot training. Met Staffable kiest u in één keer voor twee succesfactoren. U doet het regelwerk de deur uit en u haalt talent in huis.
Wij ondersteunen u bij het vinden van talent en het versterken van vakkennis. Door de inzet van programma’s voor talentscouting en  trainingen wordt ieder talent een topper.

Talentscouting

Wie talent zoekt, kan niet volstaan met een vacature op een A4-tje achter het raam. Staffable heeft een creatievere aanpak. Wij organiseren events waarbij we snel kunnen ontdekken of mensen het hart en het talent hebben voor uw bedrijf.
Dus voortaan geen nietszeggende sollicitatiegesprekken meer met het risico van ‘vooraf geleerde antwoorden’, maar messcherpe selecties waarbij mensen zichzelf zijn. Zo selecteren we talent voor u.

Bij Staffable is de betaling en de administratie rond de lonen van werknemers in vertrouwde handen.
Alle administratie wordt bij ons in eigen beheer uitgevoerd.

Uw gegevens zijn 24 uur online-toegankelijk via Staffweb 2.0. We bieden alle garanties en zekerheden die u op financieel en administratief gebied mag verwachten. U wordt dus nooit geconfronteerd met vervelende verrassingen achteraf.

Ook uw medewerkers kunnen zich geen betere personeelsafdeling wensen:  behulpzaam, begrijpelijk, betrouwbaar en vriendelijk, verstand van zaken en bovenal 24 uur bereikbaar.Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden