Stylepoint
(http://www.stylepoint.nl)
Non-Food
Stylepoint BV is de gespecialiseerde importeur van gedekte tafelartikelen als porselein, glaswerk en bestek. Stylepoint levert aan onder andere horecabedrijven met een nauwkeurig geselecteerd distributienetwerk. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een betrouwbare en zeer stabiele reputatie opgebouwd met kwalitatief sterke merken, een breed assortiment en service gerichte handelsmethode.Het hoofdkantoor en Europees magazijn is gevestigd in IJsselstein (Ut) van waaruit via het distributienetwerk de horeca markt wordt bediend.
Het assortiment is geschikt voor alle kwaliteits- en serviceniveaus van de gastvrijheids- en cateringindustrie. De gevoerde merken en aangeboden artikelen lenen zich uitstekend voor meerdere toepassingen en combinatiemogelijkheden.


 

 

Melamine
Melamine kent een snel groeiende afzet en is breed inzetbaar in de horeca. Denk hierbij aan gebruik in bedrijfskantines, catering, hotels en congrescentra. Wat we aanbieden is 100% Melamine dat staat voor de hoogst mogelijke haalbare kwaliteit met een langere levensduur als doorgaans het geval is. Alle producten die we aanbieden uit deze collectie hebben de SGS voedsel veiligheidscertificering doorstaan.

Melamine heeft de klassieke porselein uitstraling met het grote voordeel dat Melamine licht in gewicht is en nagenoeg breukbestendig. Het complete assortiment is vaatwasmachinebestendig en zorgvuldig geselecteerd, conform Europese standaarden. U kunt Melamine gebruiken variërend in temperatuur tussen -20 en +120 graden Celsius.


 

 

Daymark
DayMark Safety Systems is opgericht in 1989 en is “The Complete Safety Source” wat inhoudt dat we expert zijn in oplossingen en besparingen voor voedselveiligheid, persoonlijke veiligheid, facilitaire veiligheid en onderwijs en training.

Van etiketten voor voedselveiligheid en de veiligheid van apparatuur en benodigdheden zoals eerste hulp koffers en beschermende handschoenen, biedt DayMark veiligheid en bescherming voor elk aspect van de gehele voedselbereidingproces om mensen te helpen om elke dag veiliger te werken.


Stylepoint BV
Maarssenbroeksedijk 2B
3542 DN Utrecht

info@stylepoint.nl
T. +31 - (0)30 687 84 84
F. +31 - (0)30 687 88 05

 

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden