UTO Nederland BV
(http://www.uto.nl)
Drank - Alcohol
De UTO-merken worden in Nederland aan zelfstandige slijterijen, slijterijketens en supermarkten geleverd. Ook de horeca geldt als belangrijk afzetkanaal. Dat UTO alles weet op het gebied van gedistilleerde dranken, mag duidelijk zijn. Daarmee heeft UTO namelijk een sterke positie op de Nederlandse markt verworven. Dit succes is te danken aan typisch Nederlandse productgroepen als beerenburg, kruidenbitter en jenever. Hierbinnen zijn Sonnema Berenburg en Jachtbitter de absolute marktleiders.Ook internationale productgroepen als whisky, wodka en cognac worden in Nederland meer gewaardeerd dan ooit. UTO weet naadloos op deze alsmaar veranderende marktvraag in te spelen. Naast de smaakbeleving verandert ook de wijze van consumeren. Zo hebben mixdranken een ware opmars gemaakt. UTO speelt hier op in door cocktailrecepten en longdrinks te ontwikkelen. UTO’s marktgerichte benadering uit zich mede in verkoopbevorderende ondersteuning en continue aandacht voor productontwikkeling op het gebied van receptuur en verpakking.

 

UTO is actief in meer dan vijftig landen, verspreid over alle continenten en exporteert zowel gereed product als concentraten over de hele wereld. Hierbij staan de lokale situatie en behoefte centraal; een maatwerkaanpak. Dat begint met de verkoop van halffabrikaten in bulk, maar betreft daarnaast het bieden van marketingondersteuning, het overdragen van technische kennis, hulp bij inkoop, coaching van medewerkers, levering van hardware en het initiëren en begeleiden van R&D-trajecten.
Het begrijpen van de behoeftes van de consument, waar ook ter wereld, is de sleutel tot het succesvol bewerken van de verschillende markten. Daarom wordt gestreefd naar samenwerkingsverbanden met producenten en distributeurs voor de lange termijn.
Door regelmatig lokale markten te screenen wordt kennis up-to-date gehouden en worden de kansen voor nieuwe en bestaande producten gepeild. UTO mag zich dus niet voor niets een specialist noemen in het aangaan van geslaagde, internationale handelsbetrekkingen. Rekeninghoudend met alle variaties in voorkeuren en mogelijkheden wordt onder supervisie van UTO het gewenste kwaliteitsproduct geproduceerd en gebotteld. Daarbij kan het gaan om een joint venture met aandelen in het lokale bedrijf, een royalty partnership waarbij het lokale bedrijf onder licentie van UTO produceert of een deelneming in het lokale bedrijf. Wat de vorm ook is, altijd worden de hoogste eisen gesteld aan productie, kwaliteit en veiligheid. Alleen zo kan met succes worden voortgegaan op de weg die al sinds 1777 wordt bewandeld.

 

Zoals het hele leven is ook smaakbeleving aan verandering onderhevig. Internationaal gevierde dranken als whisky, wodka en cognac worden in ons land nu meer gewaardeerd dan ooit. Natuurlijk is dat terug te zien in UTO's brede portfolio aan merken. Naast de meer traditionele Nederlandse merken bevat het pakket ook exotische productgroepen om op de gerezen vraag in te kunnen spelen. Bijvoorbeeld met Joseph Guy Cognac, marktleider in Nederland. Maar ook met Café Marakesh Coffee Liqueur, Delaforce Port, Mansion House Scotch Whisky, Gorter Rum en Calumba Exotic Fruit Likorette. Zo verschillend als de merken van UTO echter ook zijn, de hoge kwaliteitsstandaard is voor elk merk gelijk. Onder het kopje Merken kunt u zowel op naam als op productgroep vinden wat u zoekt. Met specifieke serveertips.

 


Sonnema Vodka Herb

 


 

UTO Nederland BV
Zijlstraat 56
3111 PS Schiedam
Postbus 14
3100 AA Schiedam
T. +31 (0)10 4091000
F. +31 (0)10 4091001
www.uto.nl
customer.service@uto.nl

Sonnema BV
Stoombootkade 12

8701 KA Bolsward
T. +31 (0)515 572949
F. +31 (0)515 575561

Branderij De Tweelingh
Noordvest 93-95
3111 PG Schiedam
T. (0)10 4091007

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden