Van Geloven
(http://www.vangeloven.com)
Diepvries
Van Geloven BV is zeer actief binnen de gemaksvoedingsindustrie. Vanuit vijf locaties werken onze medewerkers op een professionele, kwaliteitsgerichte wijze aan onze toekomst. Zij zorgen voor de ontwikkeling, productie en verkoop van diepvriessnacks en maaltijdcomponenten voor de winkel- en grootverbruiksector in Europa.Gemaksvoeding is sterk in ontwikkeling. Gezonder, maar zeker ook bewuster eten geeft geheel nieuwe impulsen aan bestaande opvattingen over kwaliteit. Zaken als smaak, ingrediënten en versheid zijn hierbij de voornaamste elementen.

Wij ontwikkelen en produceren alleen producten waar we echt in geloven. Bereid volgens de modernste normen maar met ambachtelijke gedrevenheid. In alle opzichten is dat de garantie voor een uitzonderlijke kwaliteit. De kwaliteit en de waarden die we delen met onze klanten in de foodservice en retailmarkt vormen de basis voor ons succes.

Tenslotte geeft u als klant extra toegevoegde waarde aan onze producten! De smaak en de kwaliteit worden daarbij van begin tot eind beïnvloed. De grens tussen producent en afnemer is daarbij niet relevant, de samenwerking daarentegen des te meer. Veel klanten kennen onze merken van oudsher. Zeg maar gerust: persoonlijk. En zo gaat Van Geloven ook met haar klanten om.


Van Geloven BV
Kraaivenstraat 1, 5048 AB Tilburg
Postbus 5047, 5004 EA Tilburg
T. +31 (0)13 – 46 40 680
F. +31 (0)13 – 46 33 092

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden