Watercompany
(http://www.watercompany.nl/)
Apparatuur, Drank - Non-Alcohol
Watercompany Waterkoelers is marktleider en specialist in de Benelux op het gebied van waterkoelers rechtstreeks aangesloten op de waterleiding. U vindt diverse waterkoeler merken in ons assortiment. Koelers met enkel koud water, maar ook waterkoelers met heet en koolzuurhoudend water.Watercompany Waterkoelers is dé specialist van waterkoelers aangesloten op de waterleiding voor de Benelux. Watercompany heeft als doel een eenvoudiger, goedkoper en kwalitatief beter alternatief te bieden voor de alom bekende flessenkoelers, welke een vertrouwd beeld vormen in veel kantooromgevingen. Het alternatief van Watercompany betreft waterkoelers die worden aangesloten op de waterleiding, een zeer succesvolle plaatsvervanger. Watercompany is heden ten dage dan ook uitgegroeid tot 'de specialist' op het gebied van gekoeld drinkwater.

Watercompany is exclusief leverancier van de waterleidingkoelers van Waterlogic. Waterlogic waterkoelers maken gebruik van een gepatenteerde UV technologie die bacteriegroei in de wateropslag nagenoeg onmogelijk maakt.

De voordelen van Watercompany op een rij:

 • gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van waterkoelers aangesloten op de waterleiding
 • onderdeel van de PHS Group, de grootste speler op de Europese markt van waterleidingkoelers
 • beschikt over een team van deskundige account managers
 • beschikt over een team van gecertificeerde installatie-/onderhoudsmonteurs
 • biedt heldere condities zonder verrassingen achteraf

Het topsegment waterleidingkoelers van Watercompany worden geproduceerd door Waterlogic. Watercompany heeft als toonaangevende leverancier bewust voor deze producent gekozen, omdat Waterlogic een zeer innovatief bedrijf is en de absolute trendsetter op het gebied van waterleidingkoelers. Waterlogic heeft op het terrein van onderzoek en ontwikkeling dan ook een wereldwijde reputatie opgebouwd. Deze wereldwijde reputatie blijkt uit het feit dat Waterlogic haar producten in meer dan 30 landen levert die verspreid zijn over 5 continenten.

De voordelen van Waterlogic waterleidingkoelers op een rij:

 • onbeperkte voorraad gekoeld water
 • geen minimale afnameverplichting
 • geen leveringen met voorraden waterflessen
 • geen (dure) opslagruimte nodig
 • geen interne logistiek (manuren)
 • geen gesjouw met zware flessen
 • geen uitstaande statiegelden
 • kostenbesparend (leidingwater is veel goedkoper dan flessenwater)
 • bacteriegroei nagenoeg onmogelijk (UV in-tank)
 • onafhankelijk getest en voldoen aan de strengste internationale normen (NSF en WQA)


 


Waterlogic 4

De Waterlogic 4 is het nieuwe topmodel van alle typen Waterlogic koelers. Deze revolutionaire waterkoeler is leverbaar als tafel- en vrijstaand model in de kleurcombinatie zilver/zwart. De Waterlogic 4 heeft water op kamertemperatuur, heet water en koolzuurhoudend water als optie.

 

 

 


 

Earth Water

Water drinken en tegelijkertijd iets aan het watertekort elders op Aarde doen? Dat kan als u uw water drinkt uit de speciale Earth Water waterkoeler. Samen met Earth Water heeft Watercompany een uniek concept opgezet waarmee u een bijdrage levert aan duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Earth Water vraagt geen donaties of tijd in de vorm van vrijwilligerswerk. Earth Water vraagt alleen om water te drinken. De wereldwijde nettowinst, die Earth Water realiseert met de verkoop van het water, draagt de organisatie af aan het WFP.

Iedereen heeft recht op schoon water. Toch zijn er wereldwijd 1,2 miljard mensen die geen (schoon) water tot hun beschikking hebben. Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, als gevolg hiervan. De aandeelhouders van Earth Water zijn dan ook mannen, vrouwen en kinderen die onvoldoende schoon (drink)water hebben.

 

 


Meer bedrijfsfilms


Watercompany B.V.
De Gorzen 21
4731 TV Oudenbosch
The Netherlands

Tel. 0165 - 30 55 80
Fax. 0165 - 32 32 03

info@watercompany.nl
www.watercompany.nl

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden