Womitex
(http://www.womitex.nl/)
Diensten, Non-Food
Perfect verzorgd linnengoed is één van de belangrijkste aspecten van professioneel gastheerschap. Een zorg die u vol vertrouwen aan Womitex kunt uitbesteden.Nooit meer zorgen over linnen

U hebt veel aan uw hoofd. Belangrijke zaken te regelen. Dit geldt niet alleen voor de service die u biedt, het culinaire product, uw personeel, het servies, de uitstraling van uw restaurant, hotel of vakantiepark maar zeker ook voor het linnen wat u dagelijks gebruikt. Wat is er dan beter dan een leverancier te hebben die alles voor u regelt?

Zoals het oude gezegde luidt; voor een eerste indruk krijgt u maar één kans! Kiest u voor Womitex dan kiest u voor top kwaliteit en geen zorgen over linnen.

Een echte partner

Womitex denkt verder! Uw wensen en keuzes zijn belangrijk en zijn voor ons het uitgangspunt bij het maken van een voorstel geheel op maat. Wij gaan voor partnerschap, doelgerichte adviezen en deskundige ondersteuning daar waar nodig. Wij maken het onze taak om elk moment van de dag precies te weten wat er binnen uw bedrijf speelt. Op deze wijze kunnen wij actief inspringen op de orde van de dag en u wederom de zorg uit handen nemen. Als echte partner kunt u op onze rekenen!

Een vertrouwde partij

Womitex is al meer dan 25 jaar een professionele aanbieder van linnenverhuur en alle bijbehorende dienstverlening. Onze grote kracht is bewust meedenken met onze klanten. Vanaf het eerste contact tot het sluiten van een overeenkomst, staan wij u terzijde met deskundig advies. Het kiezen van het juiste linnenproduct, de juiste kwaliteit, welke katoenvezel sluit aan op uw behoefte, wil ik huren of kopen, ga ik voor standaard of exclusief, wat past er binnen mijn budget? Vele keuzes die gemaakt moeten worden en die niet altijd eenvoudig zijn. Onze experts helpen u graag bij het nemen van deze beslissingen. Zij beantwoorden al uw vragen, nemen eventuele twijfel weg en komen met innovatieve oplossingen. 

Womitex B.V.
Réaumurstraat 8
3846 BZ Harderwijk

Tel.  +31 (0)341 42 11 64
Fax.  +31 (0)341 41 92 44

info@womitex.nl

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden