ZNP Verpakkingen BV
(http://www.znpverpakkingen.nl)
Non-Food
ZNP Verpakkingen is opgericht in 1929 en intussen uitgegroeid tot een bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van verpakkingen voor zowel de food als non-food markt. Naast onze standaardprodukten zijn wij gespecialiseerd in op maat oplossingen welke ook in uw eigen huisstijl uitgevoerd kunnen worden.Door onze wereldwijde inkoop en een eigen inkoopkantoor in het Verre Oosten zijn wij in staat om concurrerend te werken.

Wij zoeken graag met u naar verregaande logistieke oplossingen voor o.a. voorraadbeheer en distributie.Kwaliteit,service,flexibiliteit en betrouwbaarheid bepalen onze onderscheidende rol in de markt.

 

ZNP Verpakkingen gaat voor GROEN

Al jaren lang wordt er gesproken om het afval van verpakkingen te verminderen. Er zijn diverse wetten voor aangepast, helaas is er nog steeds te veel zwerfafval en dit moet echt teruggedrongen worden. Er zijn inmiddels diverse materialen die ervoor zorgen dat dit zwerfafval afbreekt in de open lucht dit zijn de zogenoemde composteerbare verpakkingen. ZNP Verpakkingen heeft ook ervaring met dit soort verpakkingen, te weten draagtassen en broodzakken met een 100% composteerbaar venster. Sinds kort heeft ZNP Verpakkingen een exclusief contract afgesloten met Hampi, deze disposabel is 100% natuurlijk en composteerbaar. Deze schaaltjes, borden en andere disposabels zijn vervaardigd van bananenblad. Tevens hebben wij in ons assortiment diverse andere verpakkingen die gemaakt zijn van andere composteerbare materialen, zoals PLA. Ook Rpet behoort tot de mogelijkheid, Rpet is een gerecyclede kunstof.

ZNP verpakkingen gaat voor LUXE

 

Onze eetmomenten veranderen in een rap tempo, we hebben steeds minder tijd en eten meer dan 3 x per dag. Tussendoortjes worden vaker genomen ipv een maaltijd, het mag niet te lang duren allemaal. En het gemak komt voorop te staan. ZNP Verpakkingen heeft daarom een luxe assortiment disposabels die uw produkt de juiste uitstraling geeft. Makkelijk en snel te vullen en een perfecte presentatie. Bovendien zijn deze goed af te sluiten en zult u zien dat het verkoopbevorderend zal werken. Een mooi hapje vooraf, een luxe bijgerecht of een perfect dessert komt op deze manier nog beter tot zijn recht. Of het nu gaat om een amuseverpakking, luxe saladebowl, caterwareschaal met kap of een dessertverpakking, wij kunnen u van alles voorzien.

Indien u op zoek bent naar een professionele partner met kwaliteitsprodukten dan is ZNP Verpakkingen een uitstekende keuze.


ZNP Verpakkingen BV

Alfred Nobelstraat 10 – 12

Postbus 109

NL-2665 ZJ Bleiswijk

T. +31 (0)10 - 5216955

F. +31 (0)10 – 5214542

E. info@znpverpakkingen.nl


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden